Επιτελους !!!

kllik_81

New member
2 October 2007
32
Αθηνα
Ειμαι ενας ευτυχης κατοχος μιας απο τις τελευταιες Samsung 40Μ86 μιας και τις καταργουν ... Την πηρα σε τιμη κατω απο 1450 euro αρα 2 φορες χαρουμενος ...

Το μεγαλο μου προβλημα ειναι οτι δεν εχω Player και καθεται ακομα στο επιπλακι απο το μεσημερι ...

Για προτεινετε καποιο καλο μοντελο που να μην ξεφευγει τρελλα σε τιμη να εχει εννοειται HDMI και optical εξοδο για τα ηχεια ... Θα με ενδιεφερε να παιζει DivX με υποτιτλους αλλα δεν θα σκασω κιολας αν ειναι να θυσιασω ποιοτητα εικονας ...

Σκεφτομαι για το Pioneer DV-600 αλλα ειναι πολλα ... και ο λογαριασμος αναστεναξε σημερα .... :twoguns:

Το Samsung HD-870 θα ειναι αξιολογο ή να δω καποιο αλλο ?
Το Philips 5980 ??

Για να ακους προτασεις ...

1080i ή 1080p ??? Το καλωδιο συνδεσης θα ειναι επισης κατι που θα μου προτεινετε και εκει θελω να βαλω πολυ καλο !!! :ernaehrung004:

Σκεφτομαι για το Pioneer DV-600 αλλα ειναι πολλα ... και ο λογαριασμος αναστεναξε σημερα .... :twoguns:

Το Samsung HD-870 θα ειναι αξιολογο ή να δω καποιο αλλο ?
Το Philips 5980 ??

Για να ακους προτασεις ...

Το καλωδιο συνδεσης θα ειναι επισης κατι που θα μου προτεινετε και εκει θελω να βαλω πολυ καλο !!! :ernaehrung004:

χμ....τι να σου πω τωρα......το εχω και ειναι πολυ καλο,παιζει και divx με Ελληνικους υποτιτλους απο CDRW;) με αυτο εδω http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=21096 χωρις αλλαγη filmware αλλα απο την αλλη μαζι με ενα καλο καλωδιο,θα παει κοντα στα 200 .

Το Pioneer το 600άρι το έχω κι εγώ, κάνει καταπληκτικό upscaling.

Απ' ότι είδα όμως στις πηγές, έχει βγει ένα φτηνό Toshiba (δε θυμάμαι μοντέλο), το οποίο είναι ακόμα καλύτερο στο upscaling και κοστίζει κάτω από 100 ευρώ.

Το samsung hd870 ψιλοκαλό είναι, αλλα πολυ αργο στην αποκριση απο τις εντολες στο χειριστηριο... κατανταει λιγο σπαστικο...

Η εικονα του παντως ειναι καλη, εχει ρυθμιστικα, παιζει υποτιτλους, αλλα νομιζω κανει λιγο παραπανω απο το κανονικο overscan...

Το Pioneer το 600άρι το έχω κι εγώ, κάνει καταπληκτικό upscaling.

Απ' ότι είδα όμως στις πηγές, έχει βγει ένα φτηνό Toshiba (δε θυμάμαι μοντέλο), το οποίο είναι ακόμα καλύτερο στο upscaling και κοστίζει κάτω από 100 ευρώ.

Κύριε συντονιστή, το νέο Toshiba έχει USB θύρα? Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι απίστευτη ευκολία να κοτσάρεις ένα flash drive των 4GB και να μην χρειάζεται να κάψεις δισκάκια.

ενταξει,το dv-600 δεν παιζεται καθως ειναι ενα universal player και optical+usb+DL+R/+RW+....... αλλα κοστιζουν αυτα

Re: Απάντηση: Επιτελους !!!

ενταξει,το dv-600 δεν παιζεται καθως ειναι ενα universal player και optical+usb+DL+R/+RW+....... αλλα κοστιζουν αυτα

Σωστό, αλλά τσιφουτιές στη τεχνολογία σημαίνει περισσότερα λεφτά αργότερα, και πολλά μηχανάκια στο πατάρι.....

Τα πάντα όμως κρίνονται από το budget. Οπότε αν έχεις ανάγκη για ένα απλό dvd με δυνατότητες upscaling, σίγουρα με λιγότερα από τα 160+ που θέλει το Pioneer έχει ο μπαχτσές πολλά φρούτα.

Κύριε συντονιστή, το νέο Toshiba έχει USB θύρα? Προσωπικά, πιστεύω ότι είναι απίστευτη ευκολία να κοτσάρεις ένα flash drive των 4GB και να μην χρειάζεται να κάψεις δισκάκια.

Όσο γι' αυτό, πρέπει να κάνεις ένα search στο φόρουμ. Το μηχάνημα δεν το έχω δει, το έχουν δει άτομα που εμπιστεύομαι την κρίση τους.

Πάντως, νομίζω ότι τα αξίζει τα 150 ευρώ το Pioneer.
Εγώ το είχα πάρει 180, ένα μήνα αφότου βγήκε...

Όσο γι' αυτό, πρέπει να κάνεις ένα search στο φόρουμ. Το μηχάνημα δεν το έχω δει, το έχουν δει άτομα που εμπιστεύομαι την κρίση τους.

Πίστεψέ με, εδώ και ένα μήνα δεν κάνω τίποτα άλλο, και οι επιλογές μου που υλοποιήθηκαν σε παραγγελία μόλις χθες, ήρθαν κυρίως από εδώ μέσα, από έρευνα στα ξένα sites με reviews καθώς και από προσωπική άποψη μετά από επισκέψεις σε μαγαζιά.

Και μετά από όλα αυτά κατέληξα στο Pioneer DV600 όσο αφορά το παραπάνω.

Arken, ευχαριστώ για την πληροφορία. Βέβαια σε λίγο καιρό θα υπάρχει ένας σκασμός από dvd με upsacaling και usb, αλλά πάντα αγοράζεις όταν τα χρειάζεσαι.

To κυριως μου προβλημα ειναι οτι θα παρω B-Ray player καποια στιγμη οποτε γιαυτο λεω να μην ξεφυγω πολυ οικονομικα στο απλο DVD , ενω στο καλωδιο δεν εχω προβλημα ...
Το Pioneer γενικα οσο το εχω ψαξει ειδικα εδω αλλα κ σε ξενα φορουμ ειναι απο τα καλυτερα σε αυτη την κατηγορια χρηματων. Απλα αν ηξερε κανεις καποιο αλλο μοντελο με εμφαση στην ποιοτητα της εικονας και στο optical τροπο συνδεσης ηχου , θα ηθελα να το προτεινει .
Ειναι κριμα να εχω την 40ρα να καθεται και να μην μπορω να δω τιποτα μιας και κεραια αναλογικου-ψηφιακου σηματος δεν εχω ακομα :bigcry:!!!

Απάντηση: Re: Επιτελους !!!

Το Pioneer ειναι απο τα καλυτερα σε αυτη την κατηγορια χρηματων. :bigcry:!!!

δυστυχως δεν υπαρχει αλλο σε αυτα τα χρηματα,εκτος και μου διαφευγει καποιο.:2thumb22sup:

To κυριως μου προβλημα ειναι οτι θα παρω B-Ray player καποια στιγμη οποτε γιαυτο λεω να μην ξεφυγω πολυ οικονομικα στο απλο DVD , ενω στο καλωδιο δεν εχω προβλημα ...
Το Pioneer γενικα οσο το εχω ψαξει ειδικα εδω αλλα κ σε ξενα φορουμ ειναι απο τα καλυτερα σε αυτη την κατηγορια χρηματων. Απλα αν ηξερε κανεις καποιο αλλο μοντελο με εμφαση στην ποιοτητα της εικονας και στο optical τροπο συνδεσης ηχου , θα ηθελα να το προτεινει .
Ειναι κριμα να εχω την 40ρα να καθεται και να μην μπορω να δω τιποτα μιας και κεραια αναλογικου-ψηφιακου σηματος δεν εχω ακομα :bigcry:!!!

Πολλά μέλη του forum προτείνουν συχνά το philips 5980 που το βρίσκεις κοντά στα 85 ευρώ. Επίσης υπάρχει και το pioneer 400 που είναι στα 115. Δηστυχώς δεν γνωρίζω τα περί ήχου δυνατοτήτων που έχουν τα παραπάνω για να σου πω.

Όσο αφορά το Blue Ray player, πάρε ένα Playstation 3 και είσαι άρχοντας. Δύο σε ένα, και Blue Ray και παιχνιδομηχανή, και τα λεφτά είναι παρόμοια με τα άλλα players της αγοράς.

Last edited:
Εαν θελεις να παρεις ενα άριστο μηχάνημα στα 150 Ευρώ τότε το Pioneer 600 είναι σχεδον μονόδρομος.. Τα χρήματα μαλλον δεν είναι πολλά ε, και μην τρελλαινομαστε με το HD ... με 1-2 ταινιες το μήνα που βγαίνουν είμαστε μακριά από το να μιλάμε για απαξιωση των απλών DVD players..

Το συγκεκριμενο μηχάνημα παιζει τα πάντα και κανει εξαιρετικο upscale (για την κατηγορία τιμής που παίζει)

Εαν δεν θελεις να δώσεις τόσα χρήματα δες το Tosbiba SD-470 που στα 70 Ευρώ ειναι πραγματική ευκαιρία... το upscale του ομως δεν ειναι στα επίπεδα του 600

Γνώμη μου είναι μια απο τις τρεις παρακατω λυσεις :

1) Παιρνεις το Pioneer 600 και εχεις εξαιρετικο upscalling για την κατηγορια του!

2) Παίρνεις το Pioneer 696, που το ειχα και εγω μεχρι πρόσφατα και ειναι πολυ καλο επισης!

3) Βάζεις κατι παραπάνω σε χρηματα και παιρνεις ΑΠΟ ΤΩΡΑ το PS3 40GB, το οποίο είναι και blu-ray player, και κάνει το καλύτερο upscalling εως 1080p σε ταινιες DVD.... Και εχεις και παιχνιδομηχανη!
(και ΔΕΝ θα σου βγει και άχρηστο το dvd player αργότερα αν θα αγοραζες καποιο HD player)

Η τρίτη λύση πιστεύω είναι και η καλύτερη....-bye-

Last edited:
Απάντηση: Re: Επιτελους !!!

και κάνει το καλύτερο upscalling εως 1080p

Η τρίτη λύση πιστεύω είναι και η καλύτερη....-bye-

θα συμφωνησω μαζι σου αλλα εχω την εντυπωση οτι σε απλο DVD ....ντε νομιζω καρδια μου,αν και οι οποιες διαφορες δεν θα ειναι μεγαλες
:ernaehrung004:

δοκιμασμενο στην δικια μου tv

Last edited: