σε ελληνικο site υπαρχει?Σε vogel κοίτα έχω την lg 65 cx κ έχω μια με δυνατότητα ελαφριάς κλίσης. Πολύ ευχαριστημένος.
Βάλε το μοντέλο σου στο site κ θα σου προτείνει ανάλογα τις ανάγκες σου
Αν έχω βάλει την σωστή tv
Flat TV Brackets: Slim & Secure Wall Mounts | Vogel's
A flat TV bracket is ideal when you usually sit in front of your TV ✔️ Attach with ease ✔️ Safe space ✔️ Flat against the wall. Discover it here!www.vogels.com
Δεν θυμάμαι, ούτε νομίζω το γράφει πουθενά στο documentation της η LG.Γνωρίζετε τι μήκος πρέπει να έχουν οι βίδες που βιδώνονται στην c3 65ιντσων; Πρέπει να είναι m6 αλλά πόσα mm?
Θεωρείς ότι δεν αντέχει δηλαδή; Είναι έως 60 κιλά και 80 ίντσες και εχει καλές αξιολόγησεις . Όχι δεν είναι του χώρου είναι ηλεκτρολόγος που ασχολείται και με αυτό …Με φοβίζεις τώραΑυτό εξαρτάται από την ίδια την βάση, γιατί δεν έχουν όλες το ίδιο πάχος στο στέλεχος που πιάνει στις VESA υποδοχές.
Αν είναι επαγγελματίας του χώρου δεν θα έχεις θέμα.
@Maestro οι φθηνές π.χ. Brateck, αν δεν είναι 100% σταθερές (fixed) δίχως καμμία δυνατότητα κίνησης (ούτε καν 10° tilt), δεν είναι οκ. Έχουν τζόγο. Γενικώς καλό είναι να μην κάνουμε τσιγκουνιές στην βάση γιατί υπάρχουν και τα ευτράπελα που μετά σου βγαίνει πολλαπλάσιο το κόστος![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.