N Nasos K. Established Member 3 March 2007 119 14 April 2008 #1 Καλημέρα σας Θα θελα να ρωτήσω αν ξέρετε εταιρείες που να φτιάχνουν rack για server επιτοίχια..Ψάχνω κ δεν έχω βρει κάτι στα μέτρα μου.. Σας είμαι ευγνώμων :worshippy:
Καλημέρα σας Θα θελα να ρωτήσω αν ξέρετε εταιρείες που να φτιάχνουν rack για server επιτοίχια..Ψάχνω κ δεν έχω βρει κάτι στα μέτρα μου.. Σας είμαι ευγνώμων :worshippy:
Χρήστος Τσιτιμάκης Senior Member 19 June 2006 330 Athens 14 April 2008 #2 Nasos K. said: Καλημέρα σας Θα θελα να ρωτήσω αν ξέρετε εταιρείες που να φτιάχνουν rack για server επιτοίχια..Ψάχνω κ δεν έχω βρει κάτι στα μέτρα μου.. Σας είμαι ευγνώμων :worshippy: Click to expand... Καλημέρα. Δοκίμασε Central αεβεε Τηλ: 2102885470-5 Fax: 2102885476 www.central-telecom.gr, email: [email protected]. Αρκετά οικονομικά και καλή ποιότητα
Nasos K. said: Καλημέρα σας Θα θελα να ρωτήσω αν ξέρετε εταιρείες που να φτιάχνουν rack για server επιτοίχια..Ψάχνω κ δεν έχω βρει κάτι στα μέτρα μου.. Σας είμαι ευγνώμων :worshippy: Click to expand... Καλημέρα. Δοκίμασε Central αεβεε Τηλ: 2102885470-5 Fax: 2102885476 www.central-telecom.gr, email: [email protected]. Αρκετά οικονομικά και καλή ποιότητα
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,739 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 14 April 2008 #3 Nasos K. said: Καλημέρα σας Θα θελα να ρωτήσω αν ξέρετε εταιρείες που να φτιάχνουν rack για server επιτοίχια..Ψάχνω κ δεν έχω βρει κάτι στα μέτρα μου.. Σας είμαι ευγνώμων :worshippy: Click to expand... Επίσης υπάρχει και η Ελληνική Rentron με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, τιμές, αλλά και μακρά παράδοση.
Nasos K. said: Καλημέρα σας Θα θελα να ρωτήσω αν ξέρετε εταιρείες που να φτιάχνουν rack για server επιτοίχια..Ψάχνω κ δεν έχω βρει κάτι στα μέτρα μου.. Σας είμαι ευγνώμων :worshippy: Click to expand... Επίσης υπάρχει και η Ελληνική Rentron με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, τιμές, αλλά και μακρά παράδοση.
N Nasos K. Established Member 3 March 2007 119 14 April 2008 #4 Ξέρετε αν μπορο´'υν να σου φτιάξουν rack με δικά σου χαρακτηριστικά ? ? Θέλω μεγαλύτερο βάθος απ αυτά που είδα...
Ξέρετε αν μπορο´'υν να σου φτιάξουν rack με δικά σου χαρακτηριστικά ? ? Θέλω μεγαλύτερο βάθος απ αυτά που είδα...
Δημήτρης Δημητρακούδης Super Moderator Staff member 18 June 2006 27,739 \\Ελλάδα\Αθήνα\Ν.Ιωνία 14 April 2008 #5 Έχω την εντύπωση ότι μπορούν. Πάρε τους ένα τηλ. και θα σου λύσουν όλες τις απορίες.
N Nasos K. Established Member 3 March 2007 119 14 April 2008 #6 Δημήτρης Δημητρακούδης said: Έχω την εντύπωση ότι μπορούν. Πάρε τους ένα τηλ. και θα σου λύσουν όλες τις απορίες. Click to expand... Σ ευχαριστώ πολύ :a0210:
Δημήτρης Δημητρακούδης said: Έχω την εντύπωση ότι μπορούν. Πάρε τους ένα τηλ. και θα σου λύσουν όλες τις απορίες. Click to expand... Σ ευχαριστώ πολύ :a0210: