Αγαπητοί,
Θα ήθελα να ξεκινήσω με την παραδοχή, κατ’ εμέ, όπου λέει ότι όταν μπαίνεις σε ένα forum ο σκοπός σου δεν είναι να παρακολουθήσεις όλα τα posts σε όλες τις κατηγορίες. Είναι φύση αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο λόγο χρόνου, αλλά και στην τελική για αυτό υπάρχουν οι θεματικές κατηγορίες ώστε να διαχωρίζονται οι αναγνώστες-χρήστες στα θέματα που τους ενδιαφέρουν αλλά και ταυτόχρονα να μπορούν να συνεισφέρουν με τις γνώσεις τους. Δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει κάποιος παντογνώστης ανάμεσα μας όπου θεωρεί χρέος του να δίνει τα φώτα του σε όλες τις κατηγορίες και σε όλα τα posts.
Τώρα όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα και με τα Posts που έκανα σε 3 κατηγορίες. Ο σκοπός μου ήταν να πάρω απαντήσεις στο καθένα από αυτά ανάλογα με την κατηγορία του - και εξηγώ, περίμενα από την κατηγορία Projector η απάντηση να κινηθεί γύρω από τον Epson (κάτι που πιστεύω ότι έγινε), όσον αφορά το Home theater Pc περίμενα απαντήσεις σχετικά με το PC και τις ψηφιακές συνδέσεις του και κλείνοντας όσον αφορά το Home Cinema σχετικά με τις δυνατότητες που σου δίνει η ψηφιακή σύνδεση HDMI.
Εν τέλει είδα ότι κανείς δεν αμφισβήτησε την δίκαιη ύπαρξη της ερώτησης μου (και με λίγη καλή πρόθεση δεν πρόκειται να το κάνει κανείς) σε κάθε κατηγορία, που αυτό είναι και το πιο σημαντικό.
Εν κατακλείδι το να δίνονται απαντήσεις από τους ίδιους σε κάθε κατηγορία δεν προάγει την ιδέα των κατηγοριών στο όποιο Forum (Πώς θα φαινόταν να δίνει ο ίδιος απαντήσεις για κινητά Samsung, Sony Ericsson, Nokia ). Εάν κάποιος έχει αντιρρήσεις αυτές να είναι επί της δίκαιας παρουσίας της ερώτησης στην εκάστοτε κατηγορία και όχι εάν συναντιέται και αλλού.
Φιλικά ,
Δημήτρης Αργυρίου