Epson EH-TW480, τον έχετε ακουστά;

drspiros

AVClub Addicted Member
Προσφατα μου τραβηξε την προσοχη ενα μαλλον νεο low-budget μοντελο της Epson, o 480 ο οποιος συμφωνα με το FullHD (www.fullhd.gr/videoprojectors/2d-pj/9788-epson-eh-tw480-720p-.html εχει και lens shift. Βεβαια με μια εκτενεστερη αναζητηση, προσεξα οτι δεν προκειται για lens shift, αλλα ουτε και για keystone. Καποιοι το αναφερουν σαν horizontal slider! Εχει κανεις γνωμη για το συγκεκριμενο προβολεα;

Περισσοτερα εδω: www.projectorcentral.com/Epson_Europe-EH-TW480.htm
Τ
ον φερνει το Πλαισιο: www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Projectors/Machine-Projectors/Epson-EH-TW480-Projector-EH-TW480.htm
Κ
αι εδω μια μινι παρουσιαση στο YouTube: www.youtube.com/watch?v=dN6Hhi8i8nY

Last edited:
Ειναι ο αντικαταστατης του EH-TW450 αν δεν κανω λαθος. Μικρος/entry προβολεας, 720p, δεν λεει κατι η τιμη του, σχεδον εκει ηταν και πριν 2 χρονια ο 450 οταν βγηκε.

Επειδη ενδιαφερομαι για τον συγκεκριμενο, θα ηθελα την εμπειρια σας. Η χρηση θα ειναι κυριως για το euro

Τον αγόρασα πριν 10 ημέρες για χρήση euro, ps3 κ ταινίες.
Είναι πολυ εύκολος στην τοποθέτηση, πάρα πολυ φωτεινός, οπότε δεν τον λες αμιγώς κινηματογραφικό, συν ότι λόγω της ανάλυσης του, σε πανί 16:9 έχει κάποια πίξελς που φωτίζουν κ είναι εκτός πανιού. Γνωρίζοντας αυτο προχώρησε στην αγορά του ή όχι. Προσωπικά για 1η επιλογή ως προβολείς είναι νομίζω μια χαρά!
Τον έχω ήδη καταευχαριστηθεί πάντως, σε pro evolution, grand theft auto @ ps3, μπάσκετ τον γαύρο και game of thrones @ 720p!

Να προσθέσω ότι έχω ταβάνι 3 μέτρα, αγόρασα ηλεκτρικό πανι 88" καθαρή εικόνα, με απόσταση θέασης τα 3.5 μέτρα. Το πανι στηρίχθηκε σε πατέντα βάσεων απο ράφι απο το ταβάνι, για να κατέβει 17 εκατοστά πιο κάτω. Μάλιστα περνά μπροστά απο την τηλεόραση, περίπου 0.5 μετρό απο τον πίσω τοίχο. Ο προβολέας στηρίχθηκε σε βάση οροφής, με βραχίονα, απόσταση απο την οθόνη 2.55 μέτρα και 68 εκατοστά απο το ταβάνι.
Συνδέεται σε pioneer ενίσχυση με 15 μέτρα hdmi καλώδιο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Epson EH-TW480, τον έχετε ακουστά;

Μιχαλη ποιο πανι πηρες;θα μπορουσες να μου δωσεις τις διαστασεις του σε υψοςΧπλατος;Ευχαριστω...

Νίκο, αγόρασα ένα φθηνό με gain 1.0, λόγω της υψηλής του φωτεινότητας, ηλεκτρικό, skyview 200c, με ωφέλιμο πανί 1.95 * 1.097. Το πανί έχει μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω και περισσότερο στο πάνω μέρος του, με διαστάσεις 2.03 * 1.53. Το σίδερο που μαζεύει το πανί είναι φαρδύτερο, γύρω στο 2.35 νομίζω : http://www.ihoekfrasi.gr/productsDetails.asp?catID=27&prID=3121