Epson TW-3500 ή BenQ W1000 ???

Antoniss

Established Member
18 January 2008
223
Epson TW-3500 ή BenQ W1000 ?
ανάμεσα σε αυτά τα 2 μοντέλα τι προτείνετε (ή κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα όμως)

θέλω να είναι Full HD και η κύρια χρήση του θα είναι ταινίες blu-ray από το ps3 μέσω HDMI και φυσικά gaming.

ποιος είναι πιο φωτεινός ?
τι είναι καλύτερο για την περίπτωσή μου ? DLP ή LCD
θα λειτουγεί και στη διάρκεια της ημέρας λόγω gaming άρα θα παίζει και χωρίς να είναι σκοτάδι/χαμηλός φωτισμός .

επίσης ο θόρυβος είναι και αυτό ένα θέμα , αλλά πρώτα τα παραπάνω χαρακτηριστικά με ενδιαφέρουν πιο πολύ , αφού ο θόρυβος κυρίως την νύχτα και με πιο ησυχία θα ακούγεται.

όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει !
tnx

@Antoniss,

για τον Έπσον έχουν γραφτεί καλά λόγια απ' όσους τον έχουν δει. Νομίζω ότι είναι καλύτερος από τον μικρό της Benq.

@jimbrav

Οι LCD είναι πιο ξεκούραστοι για πολύωρη χρήση gaming.

Re: Απάντηση: Epson TW-3500 ή BenQ W1000 ???

@Antoniss,

για τον Έπσον έχουν γραφτεί καλά λόγια απ' όσους τον έχουν δει. Νομίζω ότι είναι καλύτερος από τον μικρό της Benq.

@jimbrav

Γιάννη σε ευχαριστώ για την απάντηση...!

EPSON τον έχω από τον Μάρτιο και είναι πολύ ζόρικος...μόνο που είναι λίγο μεγαλούτσικος αλλά πολύ δυνατός και 3 χρόνια εγγύηση και στην λάμπα...Θα σου προτεινα να πας να τους δείς και τους δύο και να διαλέξεις...

και οι 2 καλοί είναι ...αν δεν εχεις πρόβλημα με το rainbow κοίτα και τον benq..o επσον σαν γνήσιος εκπρόσωπος lcd..είναι και αρκετά ογκώδης...

@Antoniss,

@jimbrav

Ετσι ακριβώς έχουν τα πράγματα..

Εγώ παντως που σημερα για πρωτη φορα ειδα την εικονα του TW3500 με default ρυθμισεις στο Theater 2 στην 106" οθονη της Da lite ειδα το ΦΩΣ και καταλαβα τι ειναι το Home Cinema !!!

Aφηστε που με αυτη την οθονη αναβαθμιστηκε ως δια μαγειας και το ηχητικο μου συστημα !!!

Καλές προβολές, φίλε μου, να τον χαρείς!!!:ernaehrung004:

Χε χε ...το μονο σιγουρο ...ευχαριστω πολυ

Αντε να δουμε τωρα πως θα βαλουμε ταξη σε 5 πηγες (BD ,2 δορυφορικοι δεκτες-WDTV , PS3) που θα πρεπει να συνδεονται πανω στον EPSON...

Στο τσακ ειμαι να κανω παραγγελια για τον Onkyo 708 για να κλεισει και ο κυκλος των φετινων αναβαθμισεων !!