epson tw700 η w1000..????

fuego

New member
15 June 2007
46
Θα ηθελα αρχικα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολα τα μελη του avclub για την τοσο ευγενικη κ προθημη βοηθεια που παρεχουν τοσο σε αρχαριους στο χωρο του ηχου κ της εικονας (σαν κ εμενα) οσο κ για τις υψηλου επιπεδου συζητησεις τους που διαβαζοντας τις γινομαστε κ οι υπολοιποι καλυτεροι..:SFGSFGSF:

Δευτερον ενα μεγαλο ευγε :firstprize: γιατι μερα με τη μερα αντιλαμβανομαι πως η παρεα του avclub (γιατι περι παρεας προκειται) ειναι μια συντροφια που δεν υποκειται σε κομπλεκσισμους του τυπου "εγω τον εχω μεγαλυτερο"...τον προβολεα εννοειται κ βλεπουμε "κοινους απλους θνητους" χομπιστες να μιλανε με "immortals" highendαδες για θεματα που αφορουν τους μεν αλλα κ τους δε σε μια διαλεκτο οπου ακομα κ σημερα ακομα δεν εχει τελειοποιηθει κ γινονται προσπαθειες να βρεθει η χρυση τομη καπου αναμεσα στο "scart"κ στο "hdmi.το θεμα ειναι ομως οτι απ ολη αυτη την κουβεντα βγαινει παντα αρτιο αποτελεσμα κ αυτο γιατι ολες οι συζητησεις γινονται κατω απο τον ιδιο παρονομαστη...το παθος!!

ενα μεγαλο ευχαριστω απο τη μερια μου για οσα με εχετε διδαξει (κ το εννοω..) μεχρι σημερα...ενα μεγαλο ευχαριστω που με κανατε να νιωσω μελος αυτης της τοσο ομορφης παρεας!!:grinning-smiley-043

.................................................................................................

εχοντας λοιπον διαβασει ολα τα posts που απευθυνονται σε προβολεις κ συγκεκριμενα στους tw700 k tw1000 καθως κ οτι αφορα αναλυσεις 720p-1080p ακομα βρισκω τον εαυτο μου μετεωρο ως προς το τι να επιλεξω..

προηγουμενος κ πρωτος προβολεας μου ηταν ο tw600 απο τον οποιο εμεινα ικανοποιημενος αυτους τους 3 μηνες που τον κρατησα.(μετα τρακαρα το αμαξι κ καθοτι φοιτητης κατι επρεπε να πουλησω για να το επισκευασω:violent-smiley-030::slapface:)

τωρα λοιπον μετα απο 6 μηνες περιπου χωρις προβολεα εφτασε η στιγμη να (ξανα)κανω το ονειρο πραγματικοτητα!καλο μου αμαξι ελπιζω να σε προσεχει αυτος που σε εχει τωρα...χαχα!!ναι ναι το εδωσα.

εχω παραγγηλει το pioneer 600 για πηγη κ τονamaha rxv661 για ενισχυτη-διαχειριστη hdmi.

για ενα δωματιο λοιπον οπου ο προβολεας τοποθετειται στα 4 μετρα απο το πανι κ η αποσταση θεασης δεν ξεπερνα τα 3,5 μετρα ποιος ειναι ο ιδανικοτερος???

αναφερω οτι σε προβολες επικρατει πληρης συσκοτηση.

πιστευετε οτι τα 1080p αξιζουν 1300 ευρω παραπανω γι αυτην την αποσταση κ την εμπειρια που εχω?
καποιος που εχει δει κ τους 2 πιστευει πως η διαφορα βγαζει ματι??

σας ευχαριστω για την υπομονη σας στο να ξαναασχοληθουμε με ενα τοσο τετριμενο θεμα..ειναι φλεγον ομως κ με τρωει κανα διμηνο-bye-

Εαν δεν το φυσάς το μαρούλι, TW700 , εαν σου περισσεύουν τότε TW1000 ...

Εαν σου περισσεύουν λίγο παραπάνω , και δεν έχεις πρόβλημα με rainbow τότε optoma ή έναν άλλο της ίδιας τιμής ( μου διαφεύγει το όνομα , BENQ ίσως; )

Επειδη το καλοκαιρι δεν "τραβαει" το θεμα προβολεας, κανε τις οικονομιες σου, πηγαινε τις διακοπες σου, και απο Σεπτεβρη/Οκτωβρη που θα εχουν εμφανιστουν και αλλα μοντελα απο οτι λενε, λιγικα θα πεσουν και οι τιμες των υπαρχοντων), βλεπεις και πορευεσαι.

Στο μεταξυ διαβαζεις/συμμετασχεις στο avclub, ρωτας /ενημερωνεσαι, και οταν λοιπον εισαι ετοιμος κανεις την αγορα σου.

Προσωπικη αποψη βεβαια ειναι αυτη, δεν ξερω ποσο φτιαγμενος εισαι για να παρεις προβολεα αμεσα..
Εγω, που ημουν πολυ πριν παρω, "επεσα" στο καλοκαιρι. (εχω να δω κανα μηνα)

τον οπτομα τον αποκλειω λογω κοστους αλλα πρεπει να παρω κατι αμεσα γιατι για καλοκαιρι δεν με βλεπω να φευγω οποτε ας βλεπω καμια ταινια να τιν ευχαριστιεμαι..
υπαρχει καποιο showroom που να μπορω να τους δω μαζι για να κρινω?

πιστευετε οτι τα 1080p αξιζουν 1300 ευρω παραπανω γι αυτην την αποσταση κ την εμπειρια που εχω?
καποιος που εχει δει κ τους 2 πιστευει πως η διαφορα βγαζει ματι??

Μιας και τους έχω και τους 2 επσονες λέω ότι μεταξύ αυτών των 2 συστήνω φυσικά τον 1000.
Η διαφορά είναι τεράστια και αξίζει τα παραπάνω χρήματα.
Κι όταν του χρόνου θα θέλεις να τον αλλάξεις (όπως κάνουμε εμείς οι βλαμμένοι) , δεν θα χάσεις ένα κάρο λεφτά.

Συμφωνώ με τον Ντίνο αλλά εσύ, όπως λές, σκέφτεσαι να τον χρησιμοποιήσεις και είσαι φτιαγμένος για άμμεση αγορά.
Οπότε, in that case mesie, συμφωνώ με το Μιχάλη.

Παιδιά μιλάμε για τεράστιο χάσμα χρημάτων μεταξύ των δύο. Ο ένας έχει 750 όπως έχει γράψει κι ένα άλλο μέλος πρόσφατα, και ο άλλος 2300 !!
Αν δεν σ' ενοχλεί αυτό και μπορείς να δώσεις τα χρήματα που ζητάει ο 1000άρης πάρε αυτόν όπως σου λέει κι ο Μιχάλης.

ο 700 αυτη τη στιγμη ειναι στα 930 κ ο 1000 στα 2280
σε ενα περιοδικο του χωρου διαβασα οτι ο 700 δινει ενα 90% αποδοση σε σχεση με τον 1000(αν θεωρησουμε οτι ο 1000 δινει το 100%)
μα θα δω διαφορα στα 3,5 μετρα?

κ εσυ βρε μιχαλη μου θεσσαλονικη???...:violent-smiley-030:

Κι εγώ συμφωνώ με τον Ντίνο, αλλα αν θέλει προβολέα εδώ και τώρα προτείνω τον 700ρη. Σίγουρα θα τον ικανοποιήσει για ενα χρόνο, ίσως και παραπάνω και αν τα πράγματα πάνε όπως τα υποψιαζόμαστε σε ένα χρόνο με τα χρήματα του 1000ρη τα τωρινά θα πέρνει jvc ή ΗD81.

Κι εγώ συμφωνώ με τον Ντίνο, αλλα αν θέλει προβολέα εδώ και τώρα προτείνω τον 700ρη. Σίγουρα θα τον ικανοποιήσει για ενα χρόνο, ίσως και παραπάνω και αν τα πράγματα πάνε όπως τα υποψιαζόμαστε σε ένα χρόνο με τα χρήματα του 1000ρη τα τωρινά θα πέρνει jvc ή ΗD81.

Φτου - κακα!!!!

ειναι μεγαλο ερωτηματικο ηλια μου.
εχω σπασει το κεφαλι μου γιατι ειναι μεγαλη η διαφορα χρηματων κ δεν ξερω αν τα "απειρα" ματια μου θα καταλαβουν την διαφορα 720p κ 1080p
.φοβαμαι μηπως η αδεια τσεπη μου στο τελος βριζει τα "απειρα" ματια μου κ προκληθει διπλωματικο επεισοδιο..
ηλια πως παει ο epsonας?
εγω ακομα δεν τον πηρα ψαχνω τον μανωλη για να κανονισω συναντηση!!:music-smiley-005::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

φραγκισκο ψαχνω να τους βρω κ τους δυο να παιζουν αλλα δεν...
υπαρχει κανα ετοιμοπολεμο showroom?

Απάντηση: Re: epson tw700 η w1000..????

ειναι μεγαλο ερωτηματικο ηλια μου.
εχω σπασει το κεφαλι μου γιατι ειναι μεγαλη η διαφορα χρηματων κ δεν ξερω αν τα "απειρα" ματια μου θα καταλαβουν την διαφορα 720p κ 1080p
.φοβαμαι μηπως η αδεια τσεπη μου στο τελος βριζει τα "απειρα" ματια μου κ προκληθει διπλωματικο επεισοδιο..
ηλια πως παει ο epsonας?
εγω ακομα δεν τον πηρα ψαχνω τον μανωλη για να κανονισω συναντηση!!:music-smiley-005::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Epson tw700 + Μανώλης = Είσαι κομπλέ.

Μιλάει ομοιοπαθής :antlers:

Η διαφορά υπάρχει σίγουρα... σε άπειρα μάτια οπως τα δικα μας όμως, περισσότερο φαίνεται η διαφορά στην...τσέπη παρά στην οθόνη.

Κατά τη γνώμη μου και από όσα έχω διαβάσει τείνω να πιστέψω ότι πιο ευδιάκριτη και έντονη είναι η διαφορά ανάμεσα σε έναν "καλό" προβολέα και ένα "λιγότερο καλό" κατασκευαστικά, παρά εξαιτίας του υλικού.

Αν έχεις HD υλικό τότε ίσως πρέπει να το σκφτείς για 1080.

Ο 600ρης πάντως ακόμα δείχνει super ειδικα τώρα με το oppo. Βέβαια σε αυτό βοήθησε τα μέγιστα ο Μανώλης με τις οδηγίες του που κυριολεκτικά μεταμόρφωσε τον προβολέα.

Κι όταν του χρόνου θα θέλεις να τον αλλάξεις (όπως κάνουμε εμείς οι βλαμμένοι) , δεν θα χάσεις ένα κάρο λεφτά.

Τώρα που το ξανασκέφτομαι νομίζω οτι έκανα λάθος που συμφώνησα με το Μιχάλη..
icon10.gif

Άν θελήσεις να αλλάξεις σε ένα χρόνο προβολέα με τον 1000 είναι σίγουρο οτι θα χάσεις αρκετά περισσότερα.
Αποκλείεται να τον πουλήσεις πάνω από χιλιάρικο... οπότε, ακόμα και να τον πετάξεις τον 700 πάλι κερδισμένος είσαι....

εγινε guys δεν χρειαζεται να σας κουραζω αλλο...
μενει λοιπον ενα ζητημα...
που μπορω να βρω το μιχαλη...
ξερει κανεις?
:ears::ears::ears: