epson tw700

navouxodonosoras

New member
17 February 2012
78
παιδια μου εδωσε ενα φιλαρακι τον προτζεκτορα του τιτλου για να τον δοκιμασω γενικοτερα, τον ειχε κλειστο πολυ καιρο....οταν τον συνδεσα ενω η δευτερη λαμπα που εχει αλλαξει εχει γραψει 500 ωρες μονο. βλεπω κατι κοκκινιλες η κιτρινιλες αριστερα απο οθονη και γενικα στιγματα πιο μικρα παντου, και σε σκοτεινες στιγμες ενω ειναι μια χαρα, η μιση οθομη πρασινιζει και η αλλα μιση πεταει ενα μπλε φως... παραθετω και φωτο να μου πειτε μηπως καποιος γνωριζει...

Attachments

• P60912-181318.jpg
    P60912-181318.jpg
    100.8 KB · Views: 136
  • P60912-181135.jpg
    P60912-181135.jpg
    36.1 KB · Views: 133
  • P60912-181316.jpg
    P60912-181316.jpg
    95 KB · Views: 133
Κατσε να σου απαντησει και καποιος αλλος (π.χ. κατοχος 3lcd προβολεα) ως προς τα τεχνικα αν αξιζει καποιο καθαρισμα επισκευη κλπ αναλογως της αξιας αγορας του. Δεν εχω εμπειρια ως προς αυτα τα τεχνικα.

Φίλε μου καλησπέρα.
Ο προβολέας σου χρήζει καθαρισμού στα πολωτικά του φίλτρα και στα πάνελ του. Αν πιάνουν έστω και λίγο τα χέρια σου ευχαρίστως να σε βοηθήσω ώστε να κάνεις έναν υποτυπώδη άλλα ουσιαστικό καθαρισμό μιας και στο συγκεκριμένο μοντέλο κάνω άνοιγμα/κλείσιμο/καθαρισμό μόνο με χρονόμετρο ώστε να σπάσω το προηγούμενο μου ρεκόρ και φυσικά με δεμένα μάτια :flipout:

Πέρα της πλάκας με λίγη προσοχή στα σημεία που θα σου πω θα τα καταφέρεις μια χαρά, αν από την άλλη βέβαια δεν πιάνεις ούτε κατσαβίδι στα χέρια σου τότε να απευθυνθείς οπωσδήποτε σε τεχνικό που να γνωρίζει από οπτικά προβολέων, ο καθαρισμός είναι πολύ βασική/απαραίτητη εργασία στους προβολείς και επιφέρει δραματικές βελτιώσεις στην εικόνα του προβολέα.

Τώρα για το μπλε φωτισμό στα σκοτεινά, δεν μπορώ να βγάλω άκρη από την φωτογραφία που ανέβασες, ίσως να προσπαθούσες να ανεβάσεις μια δυο ακόμη λιγάκι πιο καθαρές?

Φίλε μου καλησπέρα.
Ο προβολέας σου χρήζει καθαρισμού στα πολωτικά του φίλτρα και στα πάνελ του. Αν πιάνουν έστω και λίγο τα χέρια σου ευχαρίστως να σε βοηθήσω ώστε να κάνεις έναν υποτυπώδη άλλα ουσιαστικό καθαρισμό μιας και στο συγκεκριμένο μοντέλο κάνω άνοιγμα/κλείσιμο/καθαρισμό μόνο με χρονόμετρο ώστε να σπάσω το προηγούμενο μου ρεκόρ και φυσικά με δεμένα μάτια :flipout:

Πέρα της πλάκας με λίγη προσοχή στα σημεία που θα σου πω θα τα καταφέρεις μια χαρά, αν από την άλλη βέβαια δεν πιάνεις ούτε κατσαβίδι στα χέρια σου τότε να απευθυνθείς οπωσδήποτε σε τεχνικό που να γνωρίζει από οπτικά προβολέων, ο καθαρισμός είναι πολύ βασική/απαραίτητη εργασία στους προβολείς και επιφέρει δραματικές βελτιώσεις στην εικόνα του προβολέα.

Τώρα για το μπλε φωτισμό στα σκοτεινά, δεν μπορώ να βγάλω άκρη από την φωτογραφία που ανέβασες, ίσως να προσπαθούσες να ανεβάσεις μια δυο ακόμη λιγάκι πιο καθαρές?

κοιτα εκατσα να ριξω μια ματια να δω τι παιζει και τον ανοιξα, μονο το καπακι που εβγαλα και αντικρισα την πλακετα, εκει λεω ωπα αστο καλυτερα χαχα, θα ανεβασω και αλλες φωτο να δεις απλα αυτο τρεχει περα δωθε στην οθονη και ισα που προλαβαινω και το βγαζω, το κανει σε σκοτεινες σκηνες...γενικα παντως το θεμα κιτρινιλων λες να στρωσει και να εξαφανιστουν οταν τον καθαρισει ειδικος?

ωχ, κατάλαβα....ελπίζω να μην χάλασες την καλωδιοταινία των πλήκτρων του καπακιού (οι μισοί+ που τον ανοίγουν πρώτη φορά την καταστρέφουν)
Ναι, οι κιτρινίλες και οι κοκκινίλες θα εξαφανιστούν αν καθαριστεί το οπτικό του.

ωχ, κατάλαβα....ελπίζω να μην χάλασες την καλωδιοταινία των πλήκτρων του καπακιού (οι μισοί+ που τον ανοίγουν πρώτη φορά την καταστρέφουν)
Ναι, οι κιτρινίλες και οι κοκκινίλες θα εξαφανιστούν αν καθαριστεί το οπτικό του.

οχι δεν χαλασα τιποτα, ειμαι προσεκτικος και οταν βλεπω πως δεν με παιρνει τα βαζω οπως ηταν πισω...τωρα αμα το παω σε καποιον ειδικο, ξερουμε στο πολυ περιπου τι κοστος εχει ενας καθαρισμος προτζεκτορα γενικα?

Φίλε navouxodonosoras, μια τέτοια πληροφορία δεν μπορεί να βγει στο φόρουμ για πολλούς και διαφόρους λόγους (δεν είναι της παρούσης, ούτε και αφορά το εν λόγω νήμα). Μπορείς να μιλήσεις κατ' ιδίαν με τον Νίκο (tegonik) ή οποιονδήποτε άλλον τεχνικό και να πάρεις αυτές τις πληροφορίες. :smile:

Re: Απάντηση: epson tw700

Φίλε navouxodonosoras, μια τέτοια πληροφορία δεν μπορεί να βγει στο φόρουμ για πολλούς και διαφόρους λόγους (δεν είναι της παρούσης, ούτε και αφορά το εν λόγω νήμα). Μπορείς να μιλήσεις κατ' ιδίαν με τον Νίκο (tegonik) ή οποιονδήποτε άλλον τεχνικό και να πάρεις αυτές τις πληροφορίες. :smile:

καταλαβαινω, εχεις δικιο, θα μιλησω με τον φιλο να δω τι μπορω να κανω...