EPSON TW7000

ΜΗΤΣ

Supreme Member
19 June 2006
3,440
Athens, Greece
Καλημερα κοσμε. εχω τον 700αρι και ημουν παντα ευχαριστημενος. λεω συντομα να παω για τον επομενο και μαλλον θα παω για 7000 μιας και με βολευει η μηχανικη μετακινηση φακου.

Καλημέρα, θέλεις να μας πεις λίγο περισσότερες πληροφορίες (το budget σου, 4Κ eshift ή native, lens shift, etc...) και ποιο ακριβώς μοντέλο κοιτάς. Ο 700 είναι παλιός βέβαια, και ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο.

Καλημερα κοσμε. εχω τον 700αρι και ημουν παντα ευχαριστημενος. λεω συντομα να παω για τον επομενο και μαλλον θα παω για 7000 μιας και με βολευει η μηχανικη μετακινηση φακου.

Εσύ που εξαφανίστηκες τόσα χρόνια; :giggle:

Τον έχω εδώ και 5 σχεδόν χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Δεν εχω βεβαια απο τοτε ασχοληθει με τις εξελιξεις, οποτε μπορεί να εχει πλεον ξεπεραστει.
Βλεπω απο τα 4,5 - 5,0 μετρα στις 120" με κινεζια πανι.

Απο αυτα που διαβαζω, εντος και εκτός ελληνικου χώρου, ο 7000 παραμένει εξαιρετική επιλογη συνολικά στην κατηγορία τιμής του.

• Like
Reactions: billpeppas
Ακριβώς.

Και δεν διαβάζω τα καλύτερα για την αξιοπιστία των νέων μικρών DLP.

Παλιά τουλάχιστον έλεγαν για sealed path και πλέον θέλουν καθάρισμα δύο φορές τον χρόνο :P

Καλημέρα, θέλεις να μας πεις λίγο περισσότερες πληροφορίες (το budget σου, 4Κ eshift ή native, lens shift, etc...) και ποιο ακριβώς μοντέλο κοιτάς. Ο 700 είναι παλιός βέβαια, και ότι πάρεις θα είναι πολύ καλύτερο.
γυρω στο χιλιαρικο ειμαι. δεν εχω την απιστευτη τρελα ποιοτητας. το lens shift θα με βοηθησει πολυ γιατι εχω φιξαρισμενη θεση πανω στην γυψοσανιδα. το 3d θα ειναι μια χαρα και το 4κ θα κανει δουλεια. σε ps5 θα το κοτσαρω. το ειχα ψαξει λιγο παλαιοτερα και προς τα εκει κλινω.

γυρω στο χιλιαρικο ειμαι. δεν εχω την απιστευτη τρελα ποιοτητας. το lens shift θα με βοηθησει πολυ γιατι εχω φιξαρισμενη θεση πανω στην γυψοσανιδα. το 3d θα ειναι μια χαρα και το 4κ θα κανει δουλεια. σε ps5 θα το κοτσαρω. το ειχα ψαξει λιγο παλαιοτερα και προς τα εκει κλινω.
Δεν έχεις και άλλη σοβαρή επιλογή σε αυτά τα λεφτά και ειδικά με lens shift. Μην τον φοβάσαι πάντως, είναι αστέρι για τα λεφτά του.

• Like
Reactions: billpeppas
Έφυγες για tw7100 και άστους άλλους με τριπλάσια τιμη να μετράνε νούμερα.Best για 6 χρόνια!

Έφυγες για tw7100 και άστους άλλους με τριπλάσια τιμη να μετράνε νούμερα.Best για 6 χρόνια!
σε τι ειναι καλυτερος απο τον 7000? βλεπω καλυτερη αντιθεση αλλα νομιζω η αναλυση ειναι στο μισο.

Last edited:
Κυρίως σε contrast!Γενικά το μοντέλο αυτό είναι vfm πριν το Τιτάνα epson tw9400.Πριν λίγο καιρό έπαιζε προσφορά που τον καθιστουσε ακόμα πιο ελκυστικό από τον 7000.Αν μπορεις να το πάρεις νομίζω θα ευχαριστηθεις cinema.Παντα για τα λεφτά του έτσι...όσο ανεβαίνεις τα πράγματα αλλάζουν...Ένα καλό μοντέλο που τα reviews ακόμα και σήμερα στη μεσαία κατηγορία παίζει μπάλα.

Κυρίως σε contrast!Γενικά το μοντέλο αυτό είναι vfm πριν το Τιτάνα epson tw9400.Πριν λίγο καιρό έπαιζε προσφορά που τον καθιστουσε ακόμα πιο ελκυστικό από τον 7000.Αν μπορεις να το πάρεις νομίζω θα ευχαριστηθεις cinema.Παντα για τα λεφτά του έτσι...όσο ανεβαίνεις τα πράγματα αλλάζουν...Ένα καλό μοντέλο που τα reviews ακόμα και σήμερα στη μεσαία κατηγορία παίζει μπάλα.
δεν ειναι μαρκετινιστικο το κοντραστ? σε παλιοτερες δοκιμες που καναμε και πηγαινα δεν θυμαμαι τοσο τρελες διαφορες οσο το μαρκετινγκ συνηθως λεει.

Το συγκεκριμένο μοντέλο αν το googlareis θα δεις ότι ακόμα και σήμερα παίζει παντού.Βεβαια όλα είναι θέμα συμβιβασμων.Αν κερδίσεις 500 ευρώ και δεν σε νοιάζει το καλυτερο τότε οκ.Οσο ανεβαίνεις είναι καλύτερα.

Στα 1500 παιζει και αυτος με μεγαλο καθετο και οριζοντιο lens shift. Είναι led και πολυ πιο μαζεμενος σε διαστασεις.
Αλλά μιλαμε για 40%-50% ακριβοτερα μηχανηματα. Χωρις να εχω δει τον 7100 να παιζει, ειμαι απολυτα ευχαριστημενος με τον 7000.

• Like
Reactions: djmnv81