Epson tw9100-------->tv ανω των 65"

Status
Not open for further replies.

ntsa

Established Member
15 May 2007
263
πειραιας
Φιλοι μου γεια.
Σεταροντας αυτες τις μερες ενα htpc, ειχα διπλα διπλα την εικονα του προβολεα με την τηλεοραση. Αντιπαραθετοντας αυτες τις εικονες μαζι με κερδισε η τηλεοραση και αποφασισα να αντικαταστησω τον προβολεα του τιτλου με τηλεοραση ανω των 65". Ο προβολεας εχει 520ωρες, ειναι σε χωρο μη καπνιζοντων με την αρχικη του συσκευασια και την αποδηξη αγορας για τον υπολοιπο 1 χρονο εγγυησης απο την ελληνικη αντιπροσωπια.
Τιμή 1500ε.
Αναμενω τις προτασεις σας και συζηταμε τις χρηματικες διαφορες που θα προκυψουν αν βρεθει καποιος με ανταλλαγη.
Να ενημερωσω οτι πριν λιγο καιρο με συμβουλες απο φιλους του φορουμ κατεληξα και για οθονη την οποια δεν εχω παραγγηλει ακομα λογο διαθεσημιτητας. Αν βρεθει καποιος και παρει τον προβολεα ή εχει τηλεοραση απο 65" και πανω και κανουμε ανταλλαγη εχει καλως, αλλιως μολις υπαρχει σε διαθεσημοτητα η οθονη θα την παραγγήλω οποτε και σταματαει η πωληση. Επισης σε μια τιμη λιγο παρακατω τον παιρνει πισω το καταστημα που τον αγορασα αλλα δεν τον δινω γιατι μετα δεν με φτανουν τα χρηματα μαζι με αυτα που εχω σκοπο να συμπληρωσω για την αγορα της τηλεορασης.
Ολα τα ανωτερω τα γραφω για να γινει κατανοητο οτι η τιμη ειναι τελικη και δεν θα επανελθω με μειωση της. Το καταλαβαινετε και εσεις οτι μετα ειναι προτιμοτερο να μεινω με 120" απο ενα παρα πολυ καλο προβολεα παρα να τον σκοτωσω και να συμπληρωσω και κανα χιλιαρικο για 65".

Νεκταριος 6983522148
Πειραιας

Μιας και ενας ενδιαφερομενος με παζαρεψε στα 1450 και ειπα ναι αλλα δεν του εφτανε αυτο, Ισχυει για ολους.
ΝΕΑ ΤΙΜΗ 1450ε.

Τελική τιμή όποιος προλάβει 1250ε.

Υ.Γ: Θα δωθεί προταιρεότητα στην πιο άμεση πληρωμή..

Επειδη οι εποχες ειναι δυσκολες μπορω να κανω και τις εξης ευκολιες.
α. Οποιος ενδιαφερεται ερχεται τον βλεπει και εφοσον δει και ο ιδιος οτι ολα ειναι οκ, μου δινει ενα ποσο και τον συσκευαζω και παει αποθηκη. και σε ευλογο χρονικο διαστημα ερχεται και μου δινει τα υπολοιπα χρηματα και τον παιρνει.

β. Οποιος ενδιαφερεται ερχεται τον βλεπει και εφοσον δει και ο ιδιος οτι ολα ειναι οκ παμε σε ενα μαγαζι και παιρνει με την καρτα του σε οσες δοσεις θελει την τηλεοραση που θελω εγω.

Περισσοτερες πληροφοριες τηλεφωνικα.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.