BIOS AVClub Fanatic 19 June 2006 15,781 2 February 2013 #21 Αλλα κι αν ακόμα, αυτοί έφερναν την Blackwater εμείς θα φέρουμε τους EL ή έστω μόνο τους Εlochim... Τους έχουμε άνετα...
Αλλα κι αν ακόμα, αυτοί έφερναν την Blackwater εμείς θα φέρουμε τους EL ή έστω μόνο τους Εlochim... Τους έχουμε άνετα...
Νικος Πετειναρακης AVClub Fanatic 29 October 2010 18,781 Τυμπακι Κρητης 2 February 2013 #22 Κυριοι,παρακαλω να μεινετε στα του (όποιου) θεματος.Για chemtrails κτλ υπαρχει αλλο νημα..
DIPIE AVClub Fanatic 13 July 2007 17,261 2 February 2013 #23 Μπααα...Παραμύθια με δράκους... Μακάρι να τους έφερναν.Είμαι περίεργος,άν ξαπόστελνε στον αγύριστο,κάποιος πολίτης κανένα τέτοιον τι θα γινόταν...
Μπααα...Παραμύθια με δράκους... Μακάρι να τους έφερναν.Είμαι περίεργος,άν ξαπόστελνε στον αγύριστο,κάποιος πολίτης κανένα τέτοιον τι θα γινόταν...
tolisspi Supreme Member 3 May 2009 3,756 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2 February 2013 #24 Εχω μια πληροφορια, μυστικη και απορρητη, οτι ερχονται οι κλινγκον. Μετα την τροικα αναλαμβανει η ΗΟΠ.
Εχω μια πληροφορια, μυστικη και απορρητη, οτι ερχονται οι κλινγκον. Μετα την τροικα αναλαμβανει η ΗΟΠ.
analyze_it AVClub Addicted Member 15 July 2008 1,798 2 February 2013 #25 Εμένα γιατί πλέον ότι και να διαβάσω δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση?
kblachos Μέλος Σωματείου 18 February 2009 17,139 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2 February 2013 #26 Δεν θα προλάβουν να έρθουν. Πρώτα θα γίνει σεισμός 9R και δεν θα μείνει τίποτα όρθιο.....
nikosGX Supreme Member 9 November 2007 7,539 3 February 2013 #28 analyze_it said: Εμένα γιατί πλέον ότι και να διαβάσω δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση? Click to expand... Επειδή σε ψεκάζουν;;; ))) Δηλαδή όταν λες ότι δεν σου προκαλεί καμιά εντύπωση, εννοείς ούτε καν γέλιο; Ότι ας πούμε τα ΜΑΤ θα μισθώσουν την blackwater;;; Ούτε καν ένα χαμόγελο; Α, να το κοιτάξεις... ))
analyze_it said: Εμένα γιατί πλέον ότι και να διαβάσω δεν μου προκαλεί καμία εντύπωση? Click to expand... Επειδή σε ψεκάζουν;;; ))) Δηλαδή όταν λες ότι δεν σου προκαλεί καμιά εντύπωση, εννοείς ούτε καν γέλιο; Ότι ας πούμε τα ΜΑΤ θα μισθώσουν την blackwater;;; Ούτε καν ένα χαμόγελο; Α, να το κοιτάξεις... ))