Ιωάννης Καράβας
Senior Member
Για τους ήδη κατόχους αυτό δε λέει τίποτα, για τους άλλους όμως λέει πολλά, σε 45nm μπορεί να δούμε και τιμές πιο κοντά στα 200 ευρώ . Μια προσωπική εκτίμηση... πιστεύω το καλοκαίρι θα έχουμε με 230-250 ευρώ PS3 80GB.
Όσο αφορά για τα καλούδια του 60άρι:
USBs ειλικρινά ποιος νοιάζεται; Βάζεις και hub.
mmc/sd/κτλπ, ναι johnny, πάλι ποιος νοιάζεται, δε ξέρω άτομο με κάμερες κτλπ, που να μην έχουν καλώδιο usb η μετατροπέα usb
PS2 Hardware, ναι ΠΑΛΙ ποιος νοιάζεται, εγώ που είχα 60άρι, μόνο που δεν ξερνούσα σε 720p ps2 games, και εαν σε νοιάζει τόσο να
ξέρεις οτι η Sony μπορεί και θα φτιάξει emulation σε software. (Βλέπε psx->psp)
Δε διαφωνώ για τα υλικά, που όσο πάνε και χειροτερεύουν, αλλα να ξέρεις (επειδή το έχω ξαναδεί) ότι κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει
μοντέλο που είναι καλύτερο. Εαν τα υλικά του 45nm είναι λιγάκι καλύτερα απο κάποια 40αρια που έχω δει, τότε θα είναι ανάρπαστο.
Και αυτό γιατί εαν δεν ζεσταίνετε, δεν χαλάει τόσο εύκολα.
Όσο αφορά για τα καλούδια του 60άρι:
USBs ειλικρινά ποιος νοιάζεται; Βάζεις και hub.
mmc/sd/κτλπ, ναι johnny, πάλι ποιος νοιάζεται, δε ξέρω άτομο με κάμερες κτλπ, που να μην έχουν καλώδιο usb η μετατροπέα usb
PS2 Hardware, ναι ΠΑΛΙ ποιος νοιάζεται, εγώ που είχα 60άρι, μόνο που δεν ξερνούσα σε 720p ps2 games, και εαν σε νοιάζει τόσο να
ξέρεις οτι η Sony μπορεί και θα φτιάξει emulation σε software. (Βλέπε psx->psp)
Δε διαφωνώ για τα υλικά, που όσο πάνε και χειροτερεύουν, αλλα να ξέρεις (επειδή το έχω ξαναδεί) ότι κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει
μοντέλο που είναι καλύτερο. Εαν τα υλικά του 45nm είναι λιγάκι καλύτερα απο κάποια 40αρια που έχω δει, τότε θα είναι ανάρπαστο.
Και αυτό γιατί εαν δεν ζεσταίνετε, δεν χαλάει τόσο εύκολα.
Last edited: