Έρχεται PS3 με 45 nanometre chip

Για τους ήδη κατόχους αυτό δε λέει τίποτα, για τους άλλους όμως λέει πολλά, σε 45nm μπορεί να δούμε και τιμές πιο κοντά στα 200 ευρώ . Μια προσωπική εκτίμηση... πιστεύω το καλοκαίρι θα έχουμε με 230-250 ευρώ PS3 80GB.

Όσο αφορά για τα καλούδια του 60άρι:

USBs ειλικρινά ποιος νοιάζεται; Βάζεις και hub.

mmc/sd/κτλπ, ναι johnny, πάλι ποιος νοιάζεται, δε ξέρω άτομο με κάμερες κτλπ, που να μην έχουν καλώδιο usb η μετατροπέα usb

PS2 Hardware, ναι ΠΑΛΙ ποιος νοιάζεται, εγώ που είχα 60άρι, μόνο που δεν ξερνούσα σε 720p ps2 games, και εαν σε νοιάζει τόσο να
ξέρεις οτι η Sony μπορεί και θα φτιάξει emulation σε software. (Βλέπε psx->psp)

Δε διαφωνώ για τα υλικά, που όσο πάνε και χειροτερεύουν, αλλα να ξέρεις (επειδή το έχω ξαναδεί) ότι κάθε λίγο και λιγάκι βγαίνει
μοντέλο που είναι καλύτερο. Εαν τα υλικά του 45nm είναι λιγάκι καλύτερα απο κάποια 40αρια που έχω δει, τότε θα είναι ανάρπαστο.
Και αυτό γιατί εαν δεν ζεσταίνετε, δεν χαλάει τόσο εύκολα.

Last edited:
το προβλημα της θερμοκρασιας ειναι σημαντικο ζητημα στις συσκευες.παρολα αυτα αν προσεξεις λιγο και μπορεις να κανεις και κατι να το βοηθησεις το μηχανημα δεν θα εχει προβλημα.απλα ειναι γεγονος οτι ολες οι εταιριες αντικαθηστουν μερη με χαμηλοτερης ποιοτητας για να κατεβασουν το κοστος.και αν δεν τους συνεφερε και αυτη η αλλαγη με το νεο τσιπ δεν θα την εκαναν.αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανενας.ολα γινοντε για το κοστος.τελος.και να σου πω και κατι...ενα μηχανημα σαν αυτο,με τοσες πωλησεις,και με τετοιες χαζες κ φτωχες εγγυησεις ειναι επιτυχημενο για την εταιρια αν βγαζει τετοια προβληματα που σε βαζουν στην μεση για το αν ειναι καλο το μηχανημα η οχι.να μην εισαι δλδ απολυτα σιγουρος οτι ειναι για πεταμα και να μην μισεις την σονυ που εδωσες τοσα λεφτα,ωστε οταν θα βγει κ το 4 να το αγορασεις σαν προβατο.απο εκει και υστερα γιατι να μην με νοιαζει το μηχανημα μου να παιζει και παιχνιδια απο το 2?τοσα παιχνιδια που εχω δλδ γιατι να μην τα παιξω ξανα?πρεπει να εχω και το 2 στην επιφανεια?ολες οι εταιριες ακολουθουν ενα πολυ χαζο αντιθετο προς τον καταναλωτη μαρκετινγκ που δυστυχως τους ευνοει γιατι το ειδος της διασκεδασης που πουλανε εχει περαση...και εμεις φυσικα αγοραζουμε γιατι παντα πιστευουμε οτι εχει βγει κατι καλυτερο....