Έρχεται το Skype για iPhone

 Νίκος

Supreme Member
30-03-09_273107_1.jpg

Η έκδοση του Skype για το iPhone θα διατίθεται δωρεάν και θα επιτρέπει τις δωρεάν κλήσεις μεταξύ των συνδρομητών της υπηρεσίας, ενώ οι κλήσεις προς σταθερά τηλέφωνα θα χρεώνονται στα πρότυπα του Skype για υπολογιστές. Η υπηρεσία θα λειτουργεί επίσης στις μετέπειτα εκδόσεις του iPod Touch, που έχει δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi, αλλά όχι σύνδεση με δίκτυο τηλεφωνίας.

Από την Καθημερινή μέσω Reuters.

Ήδη μπορειτε να το κατεβασετε απο app store δωρεαν...

Last edited by a moderator:
πως? αφου ζητα κωδικο και ονομα
μπορεις να μου πεις τι να κανω?
γιατι ειναι και αλλα τετοια δωρεαν που θελω και δεν μπορω να κατεβαζω

Πρέπει να έχεις λογαριασμό στο iTunes Store και να έχεις δηλώσει πιστωτική έστω και αν θες να κατεβάζεις μόνο τα δωρεάν...

Πάντως να ξέρετε ότι προς το παρόν κρασάρει άσχημα το προγραμματάκι ειδικά σε jailbroken iphones...

αυτα δεν μπορουμε να τα βρουμε σε cydia και installer?
θυμαμαι το fring το ειχα βαλει απο installer

Πρέπει να έχεις λογαριασμό στο iTunes Store και να έχεις δηλώσει πιστωτική έστω και αν θες να κατεβάζεις μόνο τα δωρεάν...

δε χρειαζεται πιστωτικη

για τα free...

Το έβαλα τελικά. Τρώει κάτι κολληματάκια...
Πιστεύω θα τα διορθώσουν στην πορεία. Έχει καλό Interface πάντως. Μου αρέσει.

βγαλτε τα ελληνικα inatvi greek
τα εβγαλα και κρατησα μονο το ελληνικο keyboard exkey και κανενα προβλιμα
μιλαμε κανενα κολλημα το iphone του εχω thn 2.2 pwned
και παρα παρα πολλα προγραμματα και original iphone games απο torrents και μιλαμε εγινε και ......

Last edited by a moderator:
Συγγνωμη βρε παιδια, γιατι να το βαλουμε αφου υπαρχει ηδη το fring το οποιο υποστηριζει και skype και msn ταυτοχρονα??

Βρέθηκε λύση για τα crasharismata του skype ...

κάντε update από το cydia το mobile substrate και μετά θα δουλεύει ρολόι!

Re: Απάντηση: Έρχεται το Skype για iPhone

Συγγνωμη βρε παιδια, γιατι να το βαλουμε αφου υπαρχει ηδη το fring το οποιο υποστηριζει και skype και msn ταυτοχρονα??

:a0210: