Έρχονται τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ;

vaskal

AVClub Addicted Member
19 June 2008
1,535
Κύριοι μήπως είδατε το νέο ipod shuffle ;;;;
Αν δεν το είδατε ακόμη πρέπει να σας πω οτι μεταξύ άλλων μιλάει κιόλας 14 γλώσσες παρακαλώ και μια απο αυτές είναι και η δική μας !!!!!!!!
Ρε μπάς και έρχεται η ώρα να δούμε επίσημα τη γλώσσα μας και στο iphone ;;;;;

# بمحمدرضامحمد123 و انه اروع و ارق و اجمل زوج في الوجود وهو لان عمري و .... المزيد
# احترامي لجميع العاملين في البرنامج تعرفت الى بانو من خلال موقعكم وستكون اجمل زهرة بحياتي تحياتي لك.... المزيد# شكرا لقد تزوجت عن طريق موقع بنت الحلال ب . المزيد
# وجدت ما كنت انشده واكثرشكرا لكل القائمين على الموقع وتمنو لى التوفيق .... المزيد

Κύριοι μήπως είδατε το νέο ipod shuffle ;;;;
Αν δεν το είδατε ακόμη πρέπει να σας πω οτι μεταξύ άλλων μιλάει κιόλας 14 γλώσσες παρακαλώ και μια απο αυτές είναι και η δική μας !!!!!!!!
Ρε μπάς και έρχεται η ώρα να δούμε επίσημα τη γλώσσα μας και στο iphone ;;;;;

αφού τα Ipod γενικώς έχουν ελληνική γλώσσα εδώ και χρόνια.....-bye-

O VaSiliS-T τα λέει καλά.....
Τάσο δεν το ήξερα αυτό γιατί απο ipod έχω μόνο τα shuffle που μέχρι τώρα ούτε έγραφαν τίποτα ούτε μου έλεγαν τίποτα :flipout::flipout:
Πάντως οφείλουμε να παραδεχτούμε οτι είναι μεγάλο βήμα να προσθέσουν και ελληνικά στην ομιλία πράγμα που με κάνει να ελπίζω.....

Για δείτε στο site της apple στην καρτέλα iphone/features εκεί που λέει για της γλώσσες δεν μου ανοίγει όπως πριν λέτε να προσθέτουν τπτς ;;;;