- 19 June 2006
- 8,661
Δόξα τον θεό έχω δει αρκετά live στη ζωή μου.
Βέβαια έχω χάσει και κάποια σημαντικά. Αλλά πραγματικά πολλές φορές λέω μέσα μου, πως αν ήθελα έντονα να πάω, θα το είχα κάνει.
Κάποια από αυτά έχουν αφήσει σημάδια.
Ένα από τα συγκλονιστικότερα live που έχω παρακολουθήσει, ήταν αυτό των
GIRLS AGAINST BOYS στο Ρόδον πριν από κάποια χρόνια.
Δεν είναι απλά μία ακόμη αγαπημένη μπάντα, αλλά αν είχα ποτέ γκρουπ μάλλον έτσι θα έπαιζα.
Οι αδιανόητες αρρωστημένες μελωδίες τους, τα απίστευτα φωνητικά του Μακλάουντ, οι επαναλήψεις σε στίχους μαχαίρια και η συγκλονιστική ρυθμική τους βάση με τους 2 μπασίστες, θα αιωρούνται για πάντα σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο της Μάρνης.
Αυτή η μπαντάρα έρχεται στις 24 Φεβρουαρίου στο Gagarin.
Όποιος θέλει να γνωρίσει κατάματα αυτούς τους θεούς του alternative ροκ ,θα τον συναντήσω μέσα.
Η ευτυχία των ημερών έχει συμπληρωθεί και με την κυκλοφορία 5 σπουδαίων άλμπουμ.
Πολύ σπουδαίων.
Σιγά-σιγά θα τα παρουσιάσω, πρέπει πρώτα να τα αφομοιώσω ο ίδιος.
Τα 3 τα γνωρίζει και ο Μουκ, τα έχουμε συζητήσει πολύ.
Πρέπει να γράψει για να ξεσκουριάσει.
Βέβαια έχω χάσει και κάποια σημαντικά. Αλλά πραγματικά πολλές φορές λέω μέσα μου, πως αν ήθελα έντονα να πάω, θα το είχα κάνει.
Κάποια από αυτά έχουν αφήσει σημάδια.
Ένα από τα συγκλονιστικότερα live που έχω παρακολουθήσει, ήταν αυτό των
GIRLS AGAINST BOYS στο Ρόδον πριν από κάποια χρόνια.
Δεν είναι απλά μία ακόμη αγαπημένη μπάντα, αλλά αν είχα ποτέ γκρουπ μάλλον έτσι θα έπαιζα.
Οι αδιανόητες αρρωστημένες μελωδίες τους, τα απίστευτα φωνητικά του Μακλάουντ, οι επαναλήψεις σε στίχους μαχαίρια και η συγκλονιστική ρυθμική τους βάση με τους 2 μπασίστες, θα αιωρούνται για πάντα σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο της Μάρνης.
Αυτή η μπαντάρα έρχεται στις 24 Φεβρουαρίου στο Gagarin.
Όποιος θέλει να γνωρίσει κατάματα αυτούς τους θεούς του alternative ροκ ,θα τον συναντήσω μέσα.
Η ευτυχία των ημερών έχει συμπληρωθεί και με την κυκλοφορία 5 σπουδαίων άλμπουμ.
Πολύ σπουδαίων.
Σιγά-σιγά θα τα παρουσιάσω, πρέπει πρώτα να τα αφομοιώσω ο ίδιος.
Τα 3 τα γνωρίζει και ο Μουκ, τα έχουμε συζητήσει πολύ.
Πρέπει να γράψει για να ξεσκουριάσει.
Last edited: