EΡΧΟΝΤΑΙ...

19 June 2006
8,661
Δόξα τον θεό έχω δει αρκετά live στη ζωή μου.
Βέβαια έχω χάσει και κάποια σημαντικά. Αλλά πραγματικά πολλές φορές λέω μέσα μου, πως αν ήθελα έντονα να πάω, θα το είχα κάνει.
Κάποια από αυτά έχουν αφήσει σημάδια.
Ένα από τα συγκλονιστικότερα live που έχω παρακολουθήσει, ήταν αυτό των
GIRLS AGAINST BOYS στο Ρόδον πριν από κάποια χρόνια.
Δεν είναι απλά μία ακόμη αγαπημένη μπάντα, αλλά αν είχα ποτέ γκρουπ μάλλον έτσι θα έπαιζα.
Οι αδιανόητες αρρωστημένες μελωδίες τους, τα απίστευτα φωνητικά του Μακλάουντ, οι επαναλήψεις σε στίχους μαχαίρια και η συγκλονιστική ρυθμική τους βάση με τους 2 μπασίστες, θα αιωρούνται για πάντα σε όλο το οικοδομικό τετράγωνο της Μάρνης.
Αυτή η μπαντάρα έρχεται στις 24 Φεβρουαρίου στο Gagarin.
Όποιος θέλει να γνωρίσει κατάματα αυτούς τους θεούς του alternative ροκ ,θα τον συναντήσω μέσα.

Η ευτυχία των ημερών έχει συμπληρωθεί και με την κυκλοφορία 5 σπουδαίων άλμπουμ.
Πολύ σπουδαίων.
Σιγά-σιγά θα τα παρουσιάσω, πρέπει πρώτα να τα αφομοιώσω ο ίδιος.
Τα 3 τα γνωρίζει και ο Μουκ, τα έχουμε συζητήσει πολύ.
Πρέπει να γράψει για να ξεσκουριάσει.

Last edited:
Οι GvsB έδωσαν πριν 8 χρόνια ένα από τα καλύτερα live που έχει γνωρίσει η Αθήνα.
Μας κάνουν πολύ μεγάλη τιμή να είναι ξανά εδώ.
Η μπάντα είναι από μόνη της πυρομαχικό.
Μust see..

p.s. πολλά live έχουν κλειστεί τελευταία για τις επόμενες βδομάδες..
ξεκίνημα με Samantha Fox :flipout:(γιά όσους δεν δουν GvsB), μέχρι Godfathers και Holly Golightly...

alb_135695_big.jpg

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.

449315.jpg

Και από εδώ, BASSTATION, ALL THE RAGE, BFF, ONE PERFECT THING.
Τι να λέμε τώρα...

Ότι έχει κάνει ο τύπος είναι απίστευτο. Μεγάλη αγάπη και για τους NEW WET KOJAK.
Κάποια στιγμή θα γράψω.

TRRoseland.jpg

''Γεμάτος'' γύρισα στο σπίτι την Κυριακή το βράδυ μετά από το πολύ καλό live των Νεϋορκέζων αγαπημένων.
Είμαι ο.κ. για κανά δίμηνο συναυλιακά.
Ο McCloud και η μπάντα του βρήκε ρυθμό μετά το 4 τραγούδι και αυτό γιατί στο 2 έσπασε μία χορδή του ενός μπασίστα και έπαιξε μόνο πλήκτρα για κανένα 10 λεπτο.
Το punch και οι ρυθμολογικές τους βάσεις στηρίζονται σε δύο μπάσα.
Μόλις αποκαταστάθηκε η τάξη, άρχισαν οι ομοβροντίες.

Το Gagarin με πολύ κόσμο και μάλιστα μιλάμε για μπάντα που έχει να βγάλει νέο υλικό χρόνια, κουνιόταν στις ιδιομορφες λουπαριστές μελωδίες και την εμμονή στην επανάληψη στίχων του Scott.

Eύχομαι να μην κάνουμε πάλι 10 χρόνια να τους δούμε.

Τους έχω τοποθετήσει εδώ και χρόνια στο ίδιο επίπεδο με τους Sonic Youth.

Ωραία βραδιά.