Ερώτημα για Β&W CDM1

Vasilis Zorbas

New member
10 October 2012
15
Χαιρετώ την μεγάλη κοινότητα του AVClub. Αυτό είναι το πρώτο μου ποστ.
Οπως με παρακίνησε ο Μαγγελάνος, θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια σας για το παρακάτω:

Έχω έναν ενισχυτή Technics SA-AX730 και μέχρι τώρα άκουγα με δύο B&W DM600. 10 χρόνια μια χαρά
Δανείστηκα από έναν φίλο ένα ζευγάρι Β&W CDM1, για να αξιολογήσω τις διαφορές.
Τα CDM1 έχουν παίξει ελαχιστότατα σε όλη τους τη ζωη, και ιδιαιτέρως τα τελευταία χρόνια καθόλου. Είμαι 99% βέβαιος ότι δεν έχουν ταλαιπωρηθεί.

Τα συνδεω και διαπιστώνω ότι τα τουιτερ δεν παίζουν καθόλου. Είναι εμφανες απο τον ήχο, αλλα βεβαιώθηκα με το αυτί κολλημένο. Τα δοκίμασα ως Α και ως Β.
Ξανάέβαλα τα παλια και παίζουν μια χαρα. Τωρα είναι συνδεδεμενα και τα δύο και παίζουν ταυτοχρονα, αλλα τουιτερ γιοκ!
Εμφανως δεν φαίνεται κατι.

Κανω κάτι λάθος?

ευχαριστώ

Καλώς τον Βασίλη, και από εδώ!!

Ισως το πρώτο μέλος που γνωρίζω πρώτα δια ζώσης, και μετά ποστάρει!!

Καλώς τον Βασίλη, και από εδώ!!

Ισως το πρώτο μέλος που γνωρίζω πρώτα δια ζώσης, και μετά ποστάρει!!

μου χει συμβει κατι παρομοιο και μενα, pm σεντονι με ερωτηση τεχνικης φυσεως απο ανθρωπο με μηδεν ποστ. "Τι διαολο" σκεφτηκα, με περασαν στο χρυσο οδηγο με διευθυνση Avclub.gr? :smile:

Eυχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Ναι έχουν δυνατοτητα διπλοενίσχυσης. Υπήρχαν οι γεφυρες, το δοκίμασα και με και χωρίς.
Νo good

Έχουν χαλάσει και τα δύο tweeters, γνωστό το πρόβλημα.
Είναι πιθανόν να επισκευάζονται, διαφορετικά μπορείς να αγοράσεις ένα ματσαρισμένο ζεύγος και να τα αντικαταστήσεις.
Τα συγκεκριμένα ηχεία τα έχω κι εγώ στο σύστημα της τηλεόρασης και παίζουν πολύ καλά.