Ερωτήσεις-απαντήσεις για Multiboot

Ας κάνω μια ερώτηση, αν και από ότι διαβάζω και ξέρω και έχω δει με τα μάτια μου. Έχω στη flash το experimental 1,6 μπορώ να βάλω Multiboot το dreamelite? θα πείτε όχι αυτό δεν γίνετε, διότι το dreamelite είναι cvs image!!! άλλα διαβάζω ότι κάποια άτομα το δουλεύουν έτσι. Εγώ προσπάθησα χτες το βράδυ να το κάνω με τον νέο Barry Allen, άλλα τζίφος... δεν έκατσε. Το έχει κάνει κάποιος άλλος να μας απάντηση?

Φιλε sousakia αν καταλαβα καλα εχεις Experimental στην flash και θες Dream-elite στο USB ???
Aυτον τον συνδιασμο (Experimental στην flash + Dr-elite) τον δουλεψα περιπου ενα μηνα χωρις προβλημα καθως επισης και οοΖοοn στην flash & Dream_elite σαν multiboot (ολα αυτα με Barry Allen και images OE 1.6)
Βεβαια τωρα καπου εχω σταθεροποιηθει και εχω σταματησει τους πειραματισμους , με Dream-Elite + Meoboot στην flash και ολα τα υπολοιπα στο USB να λειτουργουν απροβληματιστα ...

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις-απαντήσεις για Multiboot

Mε το DreamEliteBH_DM8000_13C, το δουλεψες?

Τωρα εχω Dream-Elte & meoboot (στη Flash DM8000) και στο USB τα παρακατω:

1. DreamEliteBH_DM8000_13C
2. Gemini 5
3. Rudream
4. Allrusian (Φανταστικο Image)
5. Newnigma2 vers 3.0
6. X-infinity
Ολα τα παραπανω ΟΕ 1.6

Το κακο ειναι με το μεομπουτ οτι κανει αποθηκευση στην διαδρομη madia/hdd, εγω θελω να κανει αποθηκευση στην διαδρομη media/usb ή media CF.

Πριν ενα χρονο ειχα βρει την λυση, αλλα δεν την θυμαμαι για να δωσο την εντολη.

@ suzakias:
Όταν εγκαθιστάς το meoboot μέσω του plugin και σε βγάζει αυτόματα media/hdd, πατάς το δεξί βελάκι και σε πάει media/CF, πατάς ξανά δεξί βελάκι και σε πάει media/USB και πάει λέγοντας...

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις-απαντήσεις για Multiboot

@ suzakias:
Όταν εγκαθιστάς το meoboot μέσω του plugin και σε βγάζει αυτόματα media/hdd, πατάς το δεξί βελάκι και σε πάει media/CF, πατάς ξανά δεξί βελάκι και σε πάει media/USB και πάει λέγοντας...
Είσαι σίγουρος? εγώ το κάνω άλλα αυτό δεν αλλάζει.

Re: Απάντηση: Re: Ερωτήσεις-απαντήσεις για Multiboot

Είσαι σίγουρος? εγώ το κάνω άλλα αυτό δεν αλλάζει.

Ναι έτσι είναι! Κάνε κανα reboot πριν...

Mου φαίνεται δεν καταλάβατε τη λέω!! ξέρω καλά ότι όταν περνάμε το μεομπουτ μπορούμε την ώρα της εγκατάστασης να διαλέξουμε που θα κάνει αποθήκευση. Άλλα στο είδη περασμένο ιματζ DreamEliteBH_DM8000_13C το μεομπουτ υπάρχει είδη εγκαταστημένο στο media/hdd, αυτό όπως λέτε ποιο πάνω με δεξί βελάκι δεν κάνει αλλαγή.

Το λοιπόν το βρήκα δεν μπορούσε εξάλλου να με γλίτωνε. Έχουμε και λέμε, με εγκατεστημένο το DreamEliteBH_DM8000_13C στη φλας, και θέλουμε να δουλέψουμε το meoboot σε usb ή CF ακολουθούμε την παρακάτω διαδρομή:
1)Πατάμε δυο φόρες μπλε κουμπί και πατάμε εκεί που λέει DreamElite settings.
2)παταμε Devices manager.
3)Επιλέγουμε τη θέλουμε να κάνουμε mountpoints.

Αφού κάνουμε όλα τα παραπάνω πάμε στο plugin meoboot και επιλέγουμε που κάνει αποθήκευση.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα ....
Εχω στην flash το dreamelite + meoboot και καποια αλλα images στο usb φλασακι..
Εχθες κυκλοφορησε νεο Dream Elite BH 1.3.3 OE1.6 DM8000 Multiboot...και αφου δεν υπαρχει on line update , σκεπτομαι να εγκαταστησω στην flash την νεα εκδοση παραλληλα με το meobood.
Ηθελα να ρωτησω επειδη με το meoboot δεν εχω εμπειρια , θα χρειαστει μετα απο την νεα εγκατασταση να εγκαταστησω ΞΑΝΑ οοολα τα ιmages στο USB φλασακι ... ???? ή τα αναγνωριζει ???
Το B.Allen που χρησιμοποιουσα μεχρι προσφατα αναγνωριζε αμεσως ολα τα εγκατεστημενα στο usb image ,και δεν εκανα ξανα εγκατασταση..
Ευχαριστω

http://www.dream-elite.net/forum/sh...DM8000-Multiboot&p=22808&viewfull=1#post22808

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις-απαντήσεις για Multiboot

Εχθες κυκλοφορησε νεο Dream Elite BH 1.3.3 OE1.6 DM8000 Multiboot...και αφου δεν υπαρχει on line update , σκεπτομαι να εγκαταστησω στην flash την νεα εκδοση παραλληλα με το meobood.
Ηθελα να ρωτησω επειδη με το meoboot δεν εχω εμπειρια , θα χρειαστει μετα απο την νεα εγκατασταση να εγκαταστησω ΞΑΝΑ οοολα τα ιmages στο USB φλασακι ... ???? ή τα αναγνωριζει ???
Το B.Allen που χρησιμοποιουσα μεχρι προσφατα αναγνωριζε αμεσως ολα τα εγκατεστημενα στο usb image ,και δεν εκανα ξανα εγκατασταση..
Ευχαριστω

http://www.dream-elite.net/forum/sh...DM8000-Multiboot&p=22808&viewfull=1#post22808
Όχι θα είσαι μια χαρούλα.Κανε install το νέο Image και μετά install πάλι το meoboot και θα δει όλα τα images που έχεις κανονικά.

Ευχαριστω

Όχι, Αλλα θα εχεις αλλα προβληματα με το χτεσινο τους το image το σκιν που εχουν βαλει δεν θα βλεπεις ελληνικη γλωσσα. Οταν το περασεις κανε αμεσως αλλαγη του σκιν.

οuuff !! ανακουφιση !! Ευχαριστω !!! πολυ παιδες (καπου διαβασα και γω φιλε souzakias για το προβλημα με το New skin και νομιζω οτι κυκλοφορησαν ή θα κυκλοφορησουν patch...) Να 'σtαι καλα ...

Last edited: