ερωτήσεις για 40'' 656, 756, 856.

yannisdim

New member
3 January 2009
34
Χαιρετίζω το forum.
Κάποιες ερωτήσεις προς απάντηση στους ειδικούς.
είμαι ετοιμος να πάρω tv κι ύστερα από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει σε samsung διότι για διάφορους λόγους θεωρώ ότι μου ταιριάζει περισσότερο.
Ανάμεσα σε 40'' 656, 756, 856 για κάποιες διαφορές τους.
Αυτά που δε γνωρίζω για να επιλέξω το ανάλογο μοντέλο είναι τα εξής:

1) Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης είναι MPEG-2 ή MPEG-4 ?
Διαφέρει στην 656 από τις 756 & 856 ?

2) Η θύρα ethernet έχει κάποια πρακτική αξία αυτή τη στιγμή;
Υπάρχει προοπτική να έχει στο άμεσο μέλλον;

3) Μέσω της θύρας usb video βλέπω μόνον στις 756, 856; Και σε τι μορφή;

4) Σε σύνδεση με το pc για θέαση HD προγραμμάτων πέφτει η ποιότητα της εικόνας ή λόγω HDMI παραμένει σε άριστο επίπεδο; Γιατί εχω πληροφόρηση ότι μειώνεται σημαντικά η ευκρίνεια...

5) Εκτός από slim (αδιάφορο κατ'εμένα) η 856 τι παραπάνω έχει κατ'ουσίαν από την 756;

6) Η σειρές 6 & 8 έχουν διαφορετική υποστήριξη από τη σειρά 7;

Ελπίζω να μην σας κούρασα κι ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη γνώση σας...

Χαιρετίζω το forum.
Κάποιες ερωτήσεις προς απάντηση στους ειδικούς.
είμαι ετοιμος να πάρω tv κι ύστερα από αρκετό ψάξιμο έχω καταλήξει σε samsung διότι για διάφορους λόγους θεωρώ ότι μου ταιριάζει περισσότερο.
Ανάμεσα σε 40'' 656, 756, 856 για κάποιες διαφορές τους.
Αυτά που δε γνωρίζω για να επιλέξω το ανάλογο μοντέλο είναι τα εξής:

1) Ο ενσωματωμένος ψηφιακός δέκτης είναι MPEG-2 ή MPEG-4 ?
Διαφέρει στην 656 από τις 756 & 856 ?

2) Η θύρα ethernet έχει κάποια πρακτική αξία αυτή τη στιγμή;
Υπάρχει προοπτική να έχει στο άμεσο μέλλον;

3) Μέσω της θύρας usb video βλέπω μόνον στις 756, 856; Και σε τι μορφή;

4) Σε σύνδεση με το pc για θέαση HD προγραμμάτων πέφτει η ποιότητα της εικόνας ή λόγω HDMI παραμένει σε άριστο επίπεδο; Γιατί εχω πληροφόρηση ότι μειώνεται σημαντικά η ευκρίνεια...

5) Εκτός από slim (αδιάφορο κατ'εμένα) η 856 τι παραπάνω έχει κατ'ουσίαν από την 756;

6) Η σειρές 6 & 8 έχουν διαφορετική υποστήριξη από τη σειρά 7;

Ελπίζω να μην σας κούρασα κι ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη γνώση σας...

1) Η 656 δεν τον έχει
2) Πιο πολλά μπερδέματα ακούω γενικώς παρά ουσιαστική χρήση. Εϊμαστε στα πρώτα βήματα της δικτυακής αναπαραγωγής ακόμα. Η επόμενη γενιά που αναμένεται θα έχει περισσότερα κόλπα (mkv).
3) Μπες στην σελίδα της Samsung και έχει τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζει το Wiselink Pro
4)Δεν ξέρω δεν απαντώ.
5) Καμία
6) Τι εννοείς με το "υποστήριξη" ?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Υποστήριξη εννοώ τις ήδη υπάρχουσες αναβαθμίσεις και τις επερχόμενες για την επιδιόρθωση προβλημάτων, διότι ως γνωστόν η 656 έχει πουλήσει πολύ περισσότερο από την 756.
Επίσης στην ερώτηση 1 να διευκρινίσω ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της samsung (κι όχι μόνο στην Ελλάδα) δεν αναφέρει για τυχόν διαφορές του ψηφιακού δέκτη της 756 με την 656. Γνωρίζει κανείς;
Διάβασα επίσης ότι όλοι οι MPEG-2 δέκτες μπορούν με αναβάθμιση να γίνουν MPEG-4. Γνωρίζετε αν ισχύει;
Ευχαριστώ για το χρόνο σας...