ερωτησεις για αγορα 50''..

gergeo

Senior Member
3 January 2010
664
ειμαι ετοιμος να αγορασω την πανασονικ 50vt30..αλλα θελω πρωτα να μαθω καποια πραγματα..
1)η αποσταση θεασης των 2,8 με 3,40 μετρα ειναι καταλληλη για 3d και hd?μηπως να παω για μικροτερη?φοβαμαι μηπως αντιμετωπισω προβληματα με τα ματια..
2)απο ποτε θα μπορω αφοβα να παιζω ps3(2 με 2:30 ωρες την ημερα)?
2)οταν την παρω θα πρεπει να την λειτουργησω 150-200 ωρες αμεσως χωρις να την κλεισω ή δεν πρεπει?
3)ποτε ερχεται ελλαδα για πωληση?

υ.γ αν ξεχασα κατι θα σας ρωτησω με νεο ποστ..

1-Η συνιστωμενη αποσταση θεασης για 3D ειναι 1.4-1.5 φορες το πλατος της οθονης δηλαδη γυρω στο 1.60 μετρα.

Για 1080p ειναι μεταξυ 1.6-2.0 μετρα. Δες και εδω...

http://www.fullhd.gr/articles/tech/2825-a-.html

2-Ποτε δεν θα παιζεις αφοβα παντα θα πρεπει να εχεις τον νου σου. Δες και εδω...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=53970&page=2

3-Γιατι χωρις να την κλεισεις? Δεν ειναι ακραιο αυτο που λες?

4-Τον αλλο μηνα

3)εννοω για να περασουν γρηγορα οι πρωτες 200 ωρες και να αρχισω να βλεπω κανονικα χωρις ζουμ..
4)μπορεις να γινεις λιγο πιο κατατοπιστικος?αν ξερεις φυσικα..

4)μπορεις να γινεις λιγο πιο κατατοπιστικος?αν ξερεις φυσικα..

Απο οτι διαβασα απο αλλα μελη που ρωτησαν σε καταστηματα τους ειπαν μεσα προς τελος Μαιου.

Ειναι ακραιο να εχεις την τηλεοραση ολο το 24ωρο ανοιχτη.

Αν και το ειχε κανει παλιοτερα αλλο μελος με Panasonic και δεν ειχε παθει τιποτα εγω δεν θα το συνιστουσα.

ποσο πιστευεις ειναι σωστο να μενει μια τηλεοραση ανοιχτη καθημερινα?
οσο για τα παιχνιδια αν παιζω πχ 2 με 2,30 ωρες καθημερινα θα εχω προβλημα?παντα φυσικα μετα το περας των πρωτων 100-200 ωρων λειτουργιας..
τελος,τις πρωτες ωρες να βλεπω ταινιες σε hd & 3d ή και εκει πρεπει να περιμενω τις 100-200 πρωτες ωρες?

Το προβλημα δεν ειναι αν θα παιζεις 3 ωρες η 4 ωρες , θα παιζεις το ιδιο παιχνιδι? Θα κανεις ενδιαμεσα διαλλειμα? Εχει πολλες στατικες εικονες?

Καλο ειναι τις πρωτες 200 ωρες να αποφυγεις υποτιτλους και μαυρες μπαρες. Θα παιζει μονο full screen χωρις τιποτα το στατικο.

Απο οτι διαβασα απο αλλα μελη που ρωτησαν σε καταστηματα τους ειπαν μεσα προς τελος Μαιου.

Σοβαρα? Eιχα την εντυπωση οτι την αναμεναμε αρχες Μαιου :violent-smiley-030:

αν παρω μαζι με την πανασονικ ενα 3d home theater της onkyo το Onkyo HT-S5400 θα εχω κανενα προβλημα με την συνδεση ή με την αποδοση?αν υπαρχει να παω προς πανασονικ και το καινουργιο Panasonic SC-BTT775..τι λετε?

Last edited: