Ερωτήσεις για βελτίωση εγκατάστασης

Stefa147

Senior Member
1 March 2010
359
Εχω ενα πιατακι 1,20 και εχω κεντρο astra 2 (28.2) και παρακεντρους τους δορυφόρους astra 3 (23,5) και astra 1 (19,2).
Εχω αλλο ενα του ενος μετρου με κεντρο τον Hotbird (13).

Εχω παρατηρησει απο αρχες φεβρουαριου πτωση σηματων στον astra 2 χωρις ομως να εχει επηρεαστει το scan που κανω.Δηλαδη το συνολο των καναλιων ειναι ιδιο με πριν.Και πριν απο 11224 μου ξεκιναγε να σκαναρει το ιδιο και τωρα.Μηπως πρεπει να κανω καμια μικροβελτιωση;

Επίσης τι προτεινεται ; Να βάλω παρακεντρα astra 1 στον hotbird ή να τον αφησω παρακεντρο στον μεγαλο μου πιατο; Ρωταω γιατι χανω τον astra 2c ετσι οπως αντιληφθηκα σημερα.Αν τον βάλω παρακεντρο στο 1 μετρου πιατο αλλα με κεντρο τον Hotbird θα τον πιάσω καλύτερα;

Ευχαριστώ για την οποιαδήποτε βοήθεια.

Οσο αφορά την πτωση σηματων Σεραφειμ; Ξαφνικά..Υπαρχει περίπτωση βελτίωσης ;

Σχετικά με αυτό πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος: περιοχή λήψης, ποιες συχνότητες εννοείς και σε ποιον δορυφόρο ανήκουν και να δεις τα αντίστοιχα θέματα που υπάρχουν πολλές πληροφορίες.

Οσο αφορά το τι είναι καλύτερο στο 1 μέτρο;

Κέντρο Hotbird και δίπλα του o astra 19,2 ή το αντίθετο;

και οι δυο πλεον θα ειναι ισχυροι σε λιγο καιρο με την μεταφορα στον 2c, παρολα αυτα θα σου προτεινα κεντρο 19.2

Να προσθέσω και εγώ πως με το τέλος του 2C, ο πιο σωστός δορυφόρος (13Ε ή 19Ε) για κέντρο, θα είναι βάσει του τι θέλουμε παράκεντρα.