Ερωτησεις για PIONEER ΚURO

Panagiotis Pap

New member
23 August 2009
43
Πριν απο λιγες ημερες αγορασα την PDP-LX5090H.
Πιστευω οτι εκανα μια πολυ καλη επιλογη αλλα εχω καποιες αποριες και για τις οποιες ελπιζω στη βοηθεια σας!
Διαβασα καποια πραγματα περι στρωσιματος των plasma και για το οτι δε πρεπει για πολυ ωρα να μενει σταθερη η εικονα και η αληθεια ειναι οτι τρομαξα λιγο!
Θα ηθελα να μου πειτε αν το στρωσιμο ειναι πραγματι αναγκαιο να γινει και με ποιον τροπο!
Επισης θα ηθελα να μαθω αν απο την πρωτη μερα πρεπει να κανω τις καταλληλες ρυθμισεις στην εικονα ωστε να εχω το καλυτερο αποτελεσμα ή πρεπει η tv να παιξει για καποιες ωρες με τις εργοστασιακες ρυθμισεις?

Ευχαριστω...

Last edited:
Οι αποψεις ειναι μοιρασμενες αλλοι επιμενουν στο στρωσιμο δηλαδη 200 ωρες με χαμηλο κοντραστ και φωτεινωτητα και αλλοι υποστηριζουν οτι οι νεες γενιες πλασμα δεν εχουν κανενα προβλημα.
Εγω προσωπικα εχω δει demo της pionner σε καταστημα με ενα τεραστιο σημαδι απο burn-in. Κανεις δεν επαθε τιποτα επειδη προσεχε.

Η τηλεόραση που πήρες είναι κορυφαία.
Το στρώσιμο δεν είναι αναγκαίο, μην επηρεάζεσαι από ότι διαβάζεις.
Ακολούθησε τα εξής:
Στο Home menu -> Αρχικές ρυθμίσεις -> Εικόνα χρησιμοποίησε την επιλογή movie (ταινία).
Επίσης στο Home menu -> Αρχικές ρυθμίσεις -> Επιλογές -> Orbiter επέλεξε την λειτουργία 2.

Re: Απάντηση: Ερωτησεις για PIONEER ΚURO

Κανεις δεν επαθε τιποτα επειδη προσεχε.

+1

Αλλά νομίζω ότι αν αποφύγεις τις υπερβολές, δηλαδή υπολογιστής με τις ώρες ανοιχτός (ειδικά χωρίς screensaver :rifle:) ή πολύωρο λιώσιμο με video-games, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα.

Γενικά στις σύγχρονες plasma, πρέπει να "προσπαθήσεις" για να έχεις burn-in.

Καλορίζικη, φίλε μου, η τηλεόραση!!! Ουδέν σχόλιο για την επιλογή σου, διότι τα ευκόλως εννοούμενα.......παραλείπονται. Αυτό που δεν πρέπει να παραλείψεις, πάντως, είναι να την συνδυάσεις και με υλικό υψηλής ευκρίνειας για να παίξει στο ''γήπεδό'' της και 'συ να είσαι ευχαριστημένος για το διαρκείας που αγόρασες....-bye--bye-