ερωτηση αρχαριου!!

imakolata

New member
17 February 2010
51
παιδια εχω μια hd-ready plasma lg 42pk500. θελω να αγορασω blue-ray player και εχω την απορια αν θα αντιμετωπιζω προβλημα αγοραζοντας καποιο το οποιο εχει δυνατοτητα να προβαλει ανάλυση Full HD 1080p (π.χ. lg bd550) .θα πρεπει να κανω καποια ιδιαιτερη ρυθμιση ( downscale λεγεται??) για να βλεπω μεχρι τις δυνατοτητες της τηλεορασης μου η´αυτο θα γινεται αυτοματα βαζοντας την ταινια?? αρχαριος αρκετα και θα ηθελα την βοηθεια σας!!

aaa!! και επισης ξεχασα να ρωτησω: εχει καποιο νοημα η αγορα hdmi cable η´η δυνατοτητες της τηλεορασης μου ειναι περιορισμενες ??

στα περισσότερα -αν όχι σε όλα- δεν χρειάζεται να κάνεις καμία ρύθμιση. με το hdmi περνεις καθαρά ψηφιακή εικόνα -που είναι σίγουρα προτιμότερη- αλλά κ ήχο

παιδια εχω μια hd-ready plasma lg 42pk500. θελω να αγορασω blue-ray player και εχω την απορια αν θα αντιμετωπιζω προβλημα αγοραζοντας καποιο το οποιο εχει δυνατοτητα να προβαλει ανάλυση Full HD 1080p (π.χ. lg bd550) .θα πρεπει να κανω καποια ιδιαιτερη ρυθμιση ( downscale λεγεται??) για να βλεπω μεχρι τις δυνατοτητες της τηλεορασης μου η´αυτο θα γινεται αυτοματα βαζοντας την ταινια?? αρχαριος αρκετα και θα ηθελα την βοηθεια σας!!

Θα αγοράσεις BD Player και ένα καλώδιο HDMI, θα συνδέσεις την τηλεόραση με το player, και στην έξοδο εικόνας απ' το menu του player θα επιλέξεις ανάλυση 720p/24Hz. Τα υπόλοιπα θα τα κάνει το player......