Ερώτηση - ebay - Αμερική

BIOS

AVClub Fanatic
19 June 2006
15,781
Αγόρασα την προηγούμενη Κυριακή 2 ρολογάκια από ΗΠΑ μέσω ebay και "buy now"... Oχι τίποτα ιδιαίτερο, 2 Τimex, 45$ + 20$ τα μεταφορικά το καθένα. Ο πωλητής αξιόπιστος με 1000+ θετικές και μάλιστα είπε ότι θα τα έστελνε και τα δύο με κόστος μεταφορικών όσο γιά ένα ρολόι, καί όντως μου έκανε refund στο paypal τα 20$ του δεύτερου ρολογιού... Το θέμα είναι ότι το δεματάκι μου τo στέλνει στην διεύθυνση του σπιτιού μου με USPS Express Mail International και εγώ δεν ξέρω τι να περιμένω :

α) Θα πάω να τα πάρω από το τελωνείο ? (και που είναι αυτό?)
β) θα έρθουν στο ταχυδρομείο της περιοχής μου ?
γ) Θα μου τα φέρουν στο σπίτι ?

Παράδοση 3 με 5 εργάσιμες λέει, αλλά φυσικά όλα είναι σχετικά και δεν έχω πρόβλημα να πάει και 3 βδομάδες. Αρκεί να ξέρω τι να περιμένω...

Εχει κανείς σχετική εμπειρία από ΗΠΑ ?

Last edited:
δική μου παραγγελία με USPS, ήρθε στις ταχυμεταφορές των ΕΛΤΑ στο κέντρο διανομής στην Αγία Παρασκευή, πίσω από την ΔΟΥ στη Γούναρη.

Δηλαδή θα το στείλουν σπίτι ή να επικοινωνήσω με Αγ,Παρσκευή ? (εχεις το τηλ. τους ?)

Πήρα τηλ στα ΕΛΤΑ της περισοχής και τους έδωσα το Tracking number που μου είχαν στείλει με mail οι Αμερικάνοι, στα ΕΛΤΑ μου είπαν οτι ο συγκεκριμένος κωδικός πάει στις ταχυμεταφορές και μου έδωσαν τηλ επικοινωνίας.

Τους πήρα μου είπαν οτι είναι εκεί, και οτι θα μου ερχόταν στο επόμενο δρομολόγιο, και οτι αν ήθελα μπορούσα να το παραλάβω και εγώ από εκεί ... και έτρεξα ....

με λίγα λόγια θα σου έρθει σπίτι ................

το τηλ δεν το θυμάμαι

Last edited:
Έχω πάρει πολλά δέματα από USA, κυρίως βινύλια, συνήθως πέντε ή έξι στο κάθε δέμα, πάντα όλα φτάνουν στο ταχυδρομείο της περιοχής μου χωρίς πρόβλημα. Μία φορά μόνο, που η παραγγελία μου ήταν μεγαλύτερη, o πωλητής μου έκανε "δώρο" ταχύτερη αποστολή με Fedex... Έτρεχα στο τελωνείο δύο μέρες για να ξεμπλέξω...