Ερώτηση για αγορά κινητού

εγω φανταστειτε οτι ειχα δει στο techradar τα τεστς και ειχα αποφασισει στο xperia s και Ν8. το ν8 λογω οθονης και λειτουργικου το απεριψα και ελεγα να παω για το σονυ λογω οθονης επεξεργαστη και βιντεο. βεβαια στην πραγμαικοτητα πρεπει να δουμε τι ισχυει και ο moderator εδω μου ειπε οτι το ειχε και προτιμαει το s2!
 
Και τα sony πρέπει να χουν πολύ καλές κάμερες και χαρακτηριστικά απλά δεν ξέρω τι λένε από αξιοπιστία. Εμένα προσωπικα όλα τα galaxy δεν έβγαλαν κανένα απολύτως πρόβλημα και τα άτομα που τα έχουν τώρα είναι πολύ ευχαριστημένα. Το καλό είναι ότι δηλώνουν λειτουργεί στην εντέλεια.
Επίσης πριν διαλέξεις κινητό κοίτα οπωσδήποτε το δείκτη SAR πόση ακτινοβολία δηλαδή απορροφά το σώμα για κάθε κινητό. Το s2 έχει από τις χαμηλότερες της αγοράς. Π.χ ένα κινητό με sar κοντά στο 1 είναι λόγος να το απορρίψεις
 
ναι απο οτι ειδα και το σαμυ και το σονυ ειναι σε πολυ καλα επιπεδα. εχουν και τα δυο την ιδια τιμη και εγω ειχα παει στο σονυ λογω αναλυσης οθονης και 12 mp
 
Καλησπερα
είμαι κανουργιο μελος και θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει κινητο με 2 καρτες. Το οποιο ομως ενω μιλας στη μια καρτα να σε ειδοποιει αν εχεις κλήση ή μήνυμα στην αλλη καρτα.
ευχαριστώ
 
Απάντηση: Re: Ερώτηση για αγορά κινητού

Καλησπερα
είμαι κανουργιο μελος και θα ήθελα να ρωτησω αν υπάρχει κινητο με 2 καρτες. Το οποιο ομως ενω μιλας στη μια καρτα να σε ειδοποιει αν εχεις κλήση ή μήνυμα στην αλλη καρτα.
ευχαριστώ
Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ :smile:


Δές τα παρακάτω:

Samsung Galaxy S Duos

Samsung Galaxy Music Duos

Sony Xperia Tipo Dual

Nokia Asha 305

Nokia Asha 308

Turbo-X Smart Phone G500

Turbo-X Smart Phone G300


Σίγουρα υπάρχουν και άλλες μάρκες τηλεφώνων που να κάνουν αυτό που ζητάς!

Βέβαια καλό θα ήταν όταν πας να κάνεις αγορά να το ρωτήσεις και στο κατάστημα για να είσαι απόλυτος σίγουρη.


Φιλικά, Άκης -bye-
 
Last edited: