Ερώτηση για Audio Spectrum Studio 45.2

Το βάζω - ΞΑΝΑ - σαν θέμα μπας και βγάλω κάποια άκρη.
Πρόσφατα συγγενικό μου πρόσωπο μου έδωσε, έναντι ενός συμβολικού ποσού, τα Audio Spectrum Studio 45.2 (Αυτό τουλάχιστο γράφει στο πίσω τμήμα). Εγώ μη γνωρίζοντας τίποτα για τα συγκεκριμένα ηχεία έψαξα, google-άρησα μάταια, να βρω κάποιες τεχνικές προδιαγραφές. Δεν βρήκα όμως κάτι, ούτε και στην καινουρια τους ιστοσελίδα. Προσπαθώντας να επικοινωνήσω μέσω email προκύπτει οτι υπάρχει πρόβλημα με το email τους.
Καταλαβαίνω οτι είναι ΣΚ και δεν το πήρε χαμπάρι κανένας, εαν όμως κάποιος ξέρει κάτι (οτιδήποτε) για τα ηχεία παρακαλώ να post-άρει.

Σίμος

Οντως υπάρχει ένα θέμα με το e-mail της AS αυτό τον καιρό.

Καλύτερα προσπάθησε να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά μαζί τους.

υγ:Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου θυμίζει κάτι το συγκεκριμένο μοντέλο...

Τα studio δεν ειναι οι στηλες με τα κέβλαρ???

εχω την αισθηση οτι θα το βρεις σε studio 4
δεν νομίζω να ειχε εμπορική ονομασία 45.2
ισως να αναφερεται σε σειρα παραγωγής
Παρε τον Πετροπουλο, αν δεν ειναι διακοπές....θα στα πει ολα

Όντως τα Studio ήταν με Kevlar το μοντέλο 4 ήταν στήλες. Είχα τα 2 (σεταρισμένα με Nad) που ήταν βάσης και ήταν ένα ξεκούραστο ηχείο που μπορούσες να ακούς για ώρες χωρίς να γλυκίζει αισθητά.

Εγώ έχω τα Studio 45, όντως υπήρχαν αυτά τα ηχεία! Τα έχω ακόμα στο σύστημά μου, επίσης με NAD, και τα βρίσκω εξαιρετικά.

Εγώ έχω τα Studio 45, όντως υπήρχαν αυτά τα ηχεία! Τα έχω ακόμα στο σύστημά μου, επίσης με NAD, και τα βρίσκω εξαιρετικά.
καλησπέρα, εχω και εγώ τα ιδια ηχεία αλλά έχασα το έντυπο που τα συνόδευε. μήπως γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά τους ή έχετε κάποιο μανουαλ;