Ερωτηση για B&W σειρα 600

=silent=

AVClub Fanatic
2 August 2006
11,360
Homeless
Θα ήθελα να μου πει όποιος έχει αυτά τα ηχεία από την καινούργια σειρά της B&W αν τα ηχεία έχουνε προστατευτικό πλαστικό πίσω από την σήτα. Γιατί αν δεν έχουνε την κάτσαμε την βάρκα. Η μικρή θα το κάνει σουρωτήρι το ηχείο.

Αναφέρομαι σε αυτή την σειρά και όχι σε προηγούμενες.
http://www.bowers-wilkins.co.uk/display.aspx?infid=2373

Τα 685 δεν εχουν..Βασικα πρωτη φορα ακουω για τετοιο προστατευτικο..ποια ηχεια εχουν τετοιο πραγμα ? :nounder:

:D

Εγω εχω κατι Β&W 602 S3 και εχουνε. Ειναι ενα πλαστικο το οποιο ειναι πισω απο την σήτα και δεν αφηνει να περασει τιποτα. Απλα η σήτα δεν ειναι σκετη. Οποτε μπορεις βγαλε μια την σήτα και δες την απο πισω και πες μου γιατι με ενδιαφέρει.

Tελικα εχουν αυτο το πλαστικο...Σορρυ το ξερω ειμαι απαραδεκτος..αλλα τα ειχα βγαλει απο την πρωτη στιγμη για τον ηχο και δεν ειχα προσεξει το πλατος του πλαστικου..

Ωραια ευχαριστω φιλε Croft. Οποιος αλλος εχει σειρα 600 κάποιο άλλο μοντέλο ας μας πει επίσης.

φιλε μοθ ειχα τα 602 s3 και ειχανε πλαστικο πισω απο τι σιτα....αλλα τα 685 ποθ τα πιρα προσφατα εχοθνα και αυτα αλλα τα μεγαφωνα ειναι ακαλυπτα.τα γοθφερακια μην τα φοβασαι..το tweerer ομως θα εχει προβλημα.