Ερώτηση για δέκτη

flasher27

New member
21 June 2006
98
Καλησπέρα σε όλους.Ερώτηση που ίσως να είναι και κουτή αλλά έχω μπερδευτεί.Υπάρχει δορυφορικός δέκτης FTA (χωρίς μοντούλες,καρτούλες,CI κλπ)που να έχει τις εκπαιδευτικές δυνατότητες μιας skystar 2;

φιλε flasher27 καλως ορισες στην παρεα μας !!! η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι OXI η δυνατοτητες παραμετροποιησης και τα "παιχνιδια" που προσφερει μια skystar2 και ειδικα αν εισαι και expert στα PC δεν ειναι δυνατο να την ανταγωνιστει ενας απλος δεκτης FTA

Last edited:
Καλησπέρα σε όλους.Ερώτηση που ίσως να είναι και κουτή αλλά έχω μπερδευτεί.Υπάρχει δορυφορικός δέκτης FTA (χωρίς μοντούλες,καρτούλες,CI κλπ)που να έχει τις εκπαιδευτικές δυνατότητες μιας skystar 2;

dreambox h kapoios allos epishs me linux
alla an exeis hdh pc h pio fthnh lysh einai h skystar 2

Kαλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Και αν το κατάλαβα καλά,ένας δέκτης για να είναι στα κόλπα,θα πρέπει να έχει τμήμα αποκρυπτογράφησης δηλαδή CI με τα παρελκόμενα καθώς το linux δεν συνοδεύει κάποιον FTA δέκτη.Δηλαδή οι FTA δέκτες λαμβάνουν μόνο αυτά που λένε,τα ελεύθερα κανάλια και τίποτα άλλο.Το λέω αυτό γιατί και η τιμημένη skystar 2 FTA κάρτα λέει οτι είναι.Ψάχνομαι για δέκτη αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με κάρτες,μοντούλες και γω δεν ξέρω τι άλλο.Ευχαριστώ και πάλι.

Re: Απάντηση: Ερώτηση για δέκτη

Kαλώς σας βρήκα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Και αν το κατάλαβα καλά,ένας δέκτης για να είναι στα κόλπα,θα πρέπει να έχει τμήμα αποκρυπτογράφησης δηλαδή CI με τα παρελκόμενα καθώς το linux δεν συνοδεύει κάποιον FTA δέκτη.Δηλαδή οι FTA δέκτες λαμβάνουν μόνο αυτά που λένε,τα ελεύθερα κανάλια και τίποτα άλλο.Το λέω αυτό γιατί και η τιμημένη skystar 2 FTA κάρτα λέει οτι είναι.Ψάχνομαι για δέκτη αλλά δεν ήθελα να μπλέξω με κάρτες,μοντούλες και γω δεν ξέρω τι άλλο.Ευχαριστώ και πάλι.

Οχι βέβαια, μαλλον τα είχες γράψει λίγο μπερδεμένα γι αυτό και το συμπέρασμα που βγάζεις απο τις απαντήσεις είναι λάθος..
Και οι fta δέκτες μπορούν να δείχνουν ...μη ελεύθερα κανάλια και συχνά διακρίνονται σ αυτο το άθλημα, αρκεί να τους ενημερώνεις συχνά με νέα "ανεπίσημα λογισμικά". Υπάρχουν μάλιστα ολόκληρες κατηγορίες δεκτών με διάφορους κλώνους και θέλει αρκετό ψάξιμο η υπόθεση. Ομως αυτά που θα λάβεις θα είναι αυτά που παρέχονται γενικότερα σε διάφορα μέσα, αν και κάποιοι είναι λίγο ικανότεροι απο άλλους ...πχ στο να ομιλούν γαλλικά! Με λίγα λόγια με τον FTA δέκτη δεν θα μπορεις να δείς συνδρομητικές υπηρεσίες με νόμιμη κάρτα (αν και σε κάποιους γίνεται και αυτό μέσω της rs 232)
Ομως το ρισκο με αυτούς τους δέκτες είναι...το σταμάτημα της υποστήριξής τους όταν η εταιρεία βγάλει κάποιο νεότερο μοντέλο γιατί και τα "ανεπίσημα λογισμικά" οι ίδιες οι εταιρείες τα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ασχέτως που δεν το παραδέχονται επίσημα. Εφόσον βέβαια θα δώσεις κάτω απο 100 ευρώ, δικό σου θέμα να κρίνεις αν θα έχεις κάνει απόσβεση, με λίγα λόγια τέτοιοι δέκτες πρέπει έτσι κι αλλιώς να θεωρούνται αναλώσιμοι!

Φίλε Voreios ήσουν κατατοπιστικότατος.Αρχίζω ψάξιμο.Σας ευχαριστώ όλους.

Άραγε υπάρχει δέκτης αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά που να μην δέχεται ή δεχόνταν patch? Σκέφτομαι και δεν μπορώ να θυμηθώ κανέναν...