Ερώτηση για Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD και DTS-HD

VEN_REN

Senior Member
13 September 2007
340
Έχω στην κατοχή μου υλικό όπως περιγράφω στον τίτλο και τον Onkyo TX-NR906, ένα WD TV media player και 5.1 ηχοσύστημα.

Άλλα δεν έχω ήχο, αν και με τα απλά DTS και Dolby Digital, όλα είναι μια χαρά.

Τι φταίει; O media player; Ο ενισχυτής; Το ότι το σύστημα είναι 5.1 και όχι 7.1;

Ευχαριστώ.

Tι μορφής είναι το υλικό που έχει HD ήχο και το αναπαράγεις με το WD? Είναι αρχείο m2ts? Είναι σίγουρο ότι το WD μπορεί να αναπαράγει τέτοια αρχεία; Οι ρυθμίσεις εξόδου ήχου του wd ποιές είναι;

Πιστεύω το WD να είναι συνδεδεμένο στον ONKYO μέσω HDMI, έτσι;

Tι μορφής είναι το υλικό που έχει HD ήχο και το αναπαράγεις με το WD? Είναι αρχείο m2ts? Είναι σίγουρο ότι το WD μπορεί να αναπαράγει τέτοια αρχεία; Οι ρυθμίσεις εξόδου ήχου του wd ποιές είναι;

Πιστεύω το WD να είναι συνδεδεμένο στον ONKYO μέσω HDMI, έτσι;

ναι ειναι m2ts. και εχουν δικιο τα παιδια, το WDTV δεν το υποστηριζει.......την πατησα.

Επομένως, μάλλον........εμπρός καλό μου ευρώ πάμε για WD TV LIVE.

τελικα παρηγγειλα το HDX-ΒD1, το θεωρω μια μεση λυση, αναμεσα απο WD LIVE και Dune Prime 3.0

Ελπιζω να εκανα καλα και ελπιζω το τελωνειο να μη με τσακισει

Απάντηση: Re: Ερώτηση για Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD και DTS-HD

τελικα παρηγγειλα το HDX-ΒD1, το θεωρω μια μεση λυση, αναμεσα απο WD LIVE και Dune Prime 3.0

Ελπιζω να εκανα καλα και ελπιζω το τελωνειο να μη με τσακισει
Καλορίζικο λοιπόν και καλώς να το δεχθείς.
Οσο γιά το τελωνείο,δεν ξέρω.....είναι δύσκολοι καιροί!!!

Το φρεσκο WD LIVE τα κανει pass through τα νε φορματ εφ οσον εχεις ενισχυτη για decode θα εισαι μια χαρα

Απο ποτε περναει bitstream dts-hd το wd live?Ακομα και με το true hd σε μερικες ταινιες εκανε σπασιματα/κολληματα ο ηχος.

Kαι το Egreat EG-R1 δίνει HD ήχο από την HDMI..

Το ιδιο και για το r1.Σε dts-hd επαιζε μονο dts core και σε true hd βουβαμαρα.Εκτος αν το εβαλαν στο τελευταιο fw που δεν νομιζω γιατι θα ειχε βουηξει ο τοπος.