Ερώτηση για δορυφορικό πιάτο

pangef

New member
22 October 2007
29
Καλημέρα. Έχω γίνει από χθες συνδρομητής Nova και θα ήθελα να σας κάνω μια έρωτηση. Στη ταράτσα ένα καλό μέρος για να βάλω το πιάτο είναι δίπλα σε ένα άλλο γιατί σε άλλα σημεία βλέπει τοίχο. Θα υπάρχει πρόβλημα που θα είναι τα δύο πιάτα κολλητά; Εννοείται ότι δεν θα είναι κανένα μπροστά ή πίσω απ'το άλλο,φανταστείτε σαν 2 ανθρώπους κολλημένους ώμο με ώμο. :) Ευχαριστώ.

κανω μια ερωτησουλα για να μην ανοιγω καινουργιο νημα ρε παιδες?? απλα μου φανηκε λιγο περιεργο οπως μου τα λεγε ο τεχνικος κ θελω να το επιβεβαιωσω.

Η αποσταση του πιατου στη ταρατσα μεχρι το σπιτι ειναι γυρω στα 45 μετρα. Στη ταρατσα δοξα το θεο καποια εμποδια δεν υπαρχουν για να χαλαει το σημα απλα μου ειπε οτι σε τοση μεγαλη αποσταση καλωδιου θα χαθει το σημα κ ισως χρειαστουν ενισχυτες γραμμης κ αλλα κουλουβαχατα......
απλα εμενα μου φανηκαν λιγα τα 45 μετρα για να υπαρχει τετοιο προβλημα... Αν δηλαδη εγω με τη 3οροφη πολυκατοικια εχω θεμα τι να πουν οι αλλοι με τις 5οροφες δηλαδη??

Κοίτα σίγουρα 45m δεν είναι λίγα.
Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις όσο γίνεται καλύτερο καλώδιο.

Αλλά για 3όροφη πολλά δεν είναι 45m? Έχει τόσο περπάτημα το καλώδιο?

Κοίτα σίγουρα 45m δεν είναι λίγα.
Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις όσο γίνεται καλύτερο καλώδιο.

Αλλά για 3όροφη πολλά δεν είναι 45m? Έχει τόσο περπάτημα το καλώδιο?

στο περιπου καπου κει ειναι. βλεπεις θα πεσει απτη ταρατσα πρεπει να κανει κ ενα μικρο γυρω γυρω οποτε γραφει η ταριφα... Του ειπα παντως να βαλω ενισχυμενο καλωδιο μπας κ βοηθησει καθολου αλλα δεν το ειδα κ αρκετα αισιοδοξο...
Αυτο παντως με τον ενισχυτη σηματος κανει δουλεια λετε ή δεν ειναι τιποτα σπουδαιο?

oποτε μετα απο 4 χρονια αντε παλι νοβα!! τελικα γυρω στα 35 μετρα χρειαστηκαν για να γινει η δουλεια. αποτελεσμα ηταν 68% και 100% ακριβεια το σημα. Ο τεχνικος εκανες τουμπες απτη χαρα του...........
68% θεωρειτε ενταξη για σημα ρεσεις μιας κ δε θυμαμαι παλια τη ειχα??