Ερώτηση για DSLR

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

SAERDNA

New member
14 January 2008
30
Πριν από 20 χρόνια αγόρασα την Nikon S80 και έχω 3 φακούς. 50, 28-80 και 80 – 300.

Την χρησιμοποίησα αρκετά και ακόμα την χρησιμοποιώ και είμαι πάρα πολλή ευχαριστημένος. Η ποιότητα τις φωτογραφίας είναι πάρα πολλή καλή αλλά άρχισα να σκέφτομαι για DSLR.

Η πρώτη μου ερώτηση εάν αγοράσω κάποιο DSLR body θα μπορώ να χρησιμοποιήσω τους παλιούς μου φακούς ή θα πρέπει να αγοράσω καινούργιους? Το τελευταίο που θέλω να κάνω είναι να αγοράσω καινούργιους φακούς όταν οι παλιοί μου στοίχισαν πάνω από 3 χιλιάδες ευρώ.

Επίσης η ποιότητα φωτογραφίας θα είναι η ίδια με αυτή που έχω?

Αυτόματης εστίασης οι φακοί? Ποιοι είναι?

Έβγαζε η Nikon φακό 80-300?

Ναι ολοι οι φακοί είναι Nikon και είναι Αυτόματης εστίασης. Τον αγόρασα πριν 15 χρόνια :coool:

Και η S80 ποια είναι? Μήπως εννοείς την F80?

Οι AF φακοί κάνουν στις ψηφιακές Nikon, αλλά στις μικρές θα πρέπει να έχουν δικό τους μοτέρ για το AF, γιατί η Nikon έχει κάνει περικοπές...
Για πες κάτι για τους φακούς, να δούμε....

Ναι είναι η F80 για τους φακούς όταν πάω σπίτι θα δώσω περισσότερες πληροφορίες.

Συγγνώμη φίλε SAERDNA αλλά η F80 παρουσιάστηκε το Φεβρουάριο του 2000, οπότε μιλάμε για οκτώ ετών μοντέλο και όχι 20.

Last edited: