Ερωτηση για ηχοσυστημα (και οχι μονο)

sTeLiTo

AVClub Enthusiast
10 November 2007
797
Thessaloniki
Μιας και περιμενω μεχρι τις 15 Ιανουαριου ενα Suzuki Swift, σκεφτομουν να αλλαξω το μαμισιο ηχοσυστημα. Απο τη μια σκεφτομουν να βαλω ενα sony, σαν αυοτ που εχω στο αλλο αμαξι, αλλα το ταμπλο ειναι μεγαλο και θα φαινεται ασχημο, οποτε μαλλον το βλεπω προς οθονη μερια, που θα γεμισει πιο ωραια το χωρο.

Με ενα τελειως προχειρο ψαξιμο στο ebay, βρηκα αυτο.

Οπως θα δειτε η τιμη με τα μεταφορικα ειναι 265. Απο μια τελειως προχειρη αναζητηση (και παλι:p), στο γιουγλη, βρηκα αυτο.

Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι τοση διαφορα τιμης? Υπαρχει κατι που δινει ο δευτερος κι εγω δε το βλεπω?

Επισης, ποια η διαφορα 1-din και 2-din?

Και κατι τελευταιο: πως γινεται το σωστο στρωσιμο ενος καινουριου αυτοκινητου?

Οδηγία για το σωστό στρώσιμο, δεν υπάρχει, ωστόσο θα μπορούσες να
οδηγάς από 2500 με 3000 στροφές και αλλαγές όχι πάνω από 3500 τουλάχιστον για τα πρώτα 1500 χιλιόμετρα, περισσότερα θα σου πούν στον αντιπρόσωπο.-bye-

το 710 είναι 2din. Προϋποθέτει οτι το αμάξι σου δέχεται 2din συσκευή. 1din είναι το μισό σε ύψος (π.χ. όλα τα απλά radio-cd).

Για την διαφορά τιμής δεν θα σχολιάσω. :flipout:

υγ. θα σου πρότεινα το 810 (αν τελικά το αμάξι σου δέχεται 2din), είναι αρκετά ανώτερο σαν συσκευή. Και το κυριότερο, είναι αποσπώμενη η πρόσοψη του 810. Δες το και εδώ: http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=23967&page=14

Last edited:
,

Επισης, ποια η διαφορα 1-din και 2-din?

Και κατι τελευταιο: πως γινεται το σωστο στρωσιμο ενος καινουριου αυτοκινητου?

1din: η μονή τρύπα που χωράει απλό radiocd ή αναδιπλούμενη οθόνη.
2din: διπλή τρύπα που χωράει ολοκληρη οθόνη (όχι αναδιπλούμενη).

τα καινούρια αυτοκίνητα είναι ήδη στρωμένα - ως προς τον κινητήρα - και τους λείπει ο δρόμος. καλό θα είναι να συνδυάσεις κίνηση σε πόλη και κίνηση εκτός πόλης για τα πρώτα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου (εννοώ, μην περιμένεις κανένα χρόνο για να πας ένα ταξίδι, όποτε βρίσκεις χρόνο γράφε μερικά χιλιόμετρα σε εθνική οδό).

καλορίζικο!

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Νομιζω οτι το swift δεχεται 2-din, οποτε μαλλον θα βαλω μια οθονουλα. Οσο για το JVC KW-AVX810, λιγο ακριβοτερο, αλλα φαινεται να αξιζει:D

Ευτυχως μενω εκτος Θεσσαλονικης (Πλαγιαρι για οσους ξερουν), οποτε το στρωσιμο θα συνδυαζει και εθνικη και κινηση στην πολη.