Ερώτηση για μπαταρία κάμερας.

joel76

Established Member
14 July 2012
115
Καλημέρα σε όλους!
Πρόσφατα αγόρασα την SD 800 της Panasonic και θα θελα μια πληροφορία..Λέει στο βιβλίο σχετικά με την μπαταρία
ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ 2 ΏΡΕΣ ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 1 ΩΡΑ ΚΑΙ 40 ΛΕΠΤΑ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ 1 ΩΡΑ

Θέλω να γράψω ένα live από βδομάδα,μιας μπάντας φίλου..Θα είναι 21.30-22.30 συνεχόμενα,μετά είναι ένα διάλλειμμα και μετά άλλη μισή ώρα.
Η κάμερα θα ναι σταθερή,συνεχής εγγραφή χωρίς να την ανοίγω/κλείνω,να κάνω ζουμ κλπ..Θα γράφει σταθερά και συνεχώς χωρίς ανοιγμα/κλεισίματα..
Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να γράψω ΟΛΟ το live?Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα χρειαστω και δεύτερη μπαταρία αλλά τα οικονομικά μου δεν το επιτρέπουν...
ΑΝ κάποιος ξέρει να μου πει ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ σχεδόν δυο ώρες με την παρεχόμενη μπαταρία...
Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΜΕΡΑΣ

Εφόσον η κάμερα είναι σταθερή (σε τρίποδο υποθέτω) , έλεγξε εάν έχεις την δυνατότητα να την συνδέσεις με τον φορτιστή και απο εκεί στο ρεύμα.
Θα χρειαστείς απλώς μια παροχή ρεύματος κοντά σου.

Re: Απάντηση: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΜΕΡΑΣ

Εφόσον η κάμερα είναι σταθερή (σε τρίποδο υποθέτω) , έλεγξε εάν έχεις την δυνατότητα να την συνδέσεις με τον φορτιστή και απο εκεί στο ρεύμα.
Θα χρειαστείς απλώς μια παροχή ρεύματος κοντά σου.

δηλαδή μια μπαλαντέζα στα απλοελληνικά :afro:

Απ'οτι καταλαβαίνω,δεν είναι εφικτό να γίνει εγγραφή με την μία με την ίδια μπαταρία...Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,για μπαλαντέζα δεν ξέρω αν και πόσο είναι εφικτό,μιας και είναι σε κλειστό/περιορισμένο χώρο και σίγουρα θα θέλει έξτρα προσοχή,μην περάσει κανείς,κουνήσει το καλώδιο και έρθουν όλα τούμπα...Θα το δοκιμάσω με τρίποδο και την μπαταρία της κάμερας και αν δω ότι στην μια ώρα αντέξει,θα χω μαζί το φορτιστή να φορτίσει όσο φορτίσει σε καμιά μπρίζα στο δεκαλεπτο διάλειμμα..Μετά το διάλειμμα είναι μισή ώρα,πιστεύω με κανα δεκάλεπτο στη φόρτιση (και εφόσον έχει ήδη γράψει την μια ώρα χωρίς να κλείσει από μπαταρία) να το καταφέρω...Και κάτι ακόμα,αν θελήσω έξτρα μπαταρία στο μέλλον,παίρνει την vw-vbn260,ξέρετε πού μπορώ να βρω μια τέτοια οικονομική -σίγουρα όχι την αυθεντική μιας και είναι πάνω από 100 ευρώ-?Το βαλα στο google αλλά κάτω από 59 ευρώ δεν υπάρχει πουθενά,έχετε υπόψην κανένα μαγαζί?Αν είναι και ξέρει κανείς ας στείλει πμ

Απ'οτι καταλαβαίνω,δεν είναι εφικτό να γίνει εγγραφή με την μία με την ίδια μπαταρία...Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές,για μπαλαντέζα δεν ξέρω αν και πόσο είναι εφικτό,μιας και είναι σε κλειστό/περιορισμένο χώρο και σίγουρα θα θέλει έξτρα προσοχή,μην περάσει κανείς,κουνήσει το καλώδιο και έρθουν όλα τούμπα...Θα το δοκιμάσω με τρίποδο και την μπαταρία της κάμερας και αν δω ότι στην μια ώρα αντέξει,θα χω μαζί το φορτιστή να φορτίσει όσο φορτίσει σε καμιά μπρίζα στο δεκαλεπτο διάλειμμα..Μετά το διάλειμμα είναι μισή ώρα,πιστεύω με κανα δεκάλεπτο στη φόρτιση (και εφόσον έχει ήδη γράψει την μια ώρα χωρίς να κλείσει από μπαταρία) να το καταφέρω...Και κάτι ακόμα,αν θελήσω έξτρα μπαταρία στο μέλλον,παίρνει την vw-vbn260,ξέρετε πού μπορώ να βρω μια τέτοια οικονομική -σίγουρα όχι την αυθεντική μιας και είναι πάνω από 100 ευρώ-?Το βαλα στο google αλλά κάτω από 59 ευρώ δεν υπάρχει πουθενά,έχετε υπόψην κανένα μαγαζί?Αν είναι και ξέρει κανείς ας στείλει πμ

φιλε με τη γνησια μπαταρια εχω γραψει συνεχομενα 90 λεπτα και εχει ακομα 3 με 5 καβατζα. οσο για την μεγαλη μπαταρια εχω παρει 2 απο αυτες:

http://www.ebay.co.uk/itm/B029-Deco...40?pt=UK_Camera_Batteries&hash=item27c3673f8c

ειμαι αρκετα ευχαριστημενος κρατανε σχεδον 3 ωρες παρα 5 λεπτα.