Ερωτηση για παλιο ηχειο!

pizza1993

New member
3 January 2009
93
Ν.Ιωνια-Περισσος
Ψαχνωντας βρηκα σημερα ενα set των παρακατω ηχειων.Για να τα τρεξω σωστα πρεπει να τα συνδεσω υποχρεωτικα σε ενισχυτη?Προσπαθησα να τα συνδεσω σε μια κεντρικη μοναδα hi-fi stereo με μια πατεντα με ενα rca καλωδιακι κομμενο στην μια μερια,να χρησιμοποιησω κανενα αλλο καλωδιο?Πως τα βλεπετε? ειναι 40χ30 εκ. pioneer.

Τα γούφερ είναι τελειωμένα φίλε pizza1993..Δεν υπάρχει
εξωτερική ανάρτηση!
Με τα χρόνια( το ηχείο είναι τουλάχιστον 30 χρόνων)ξεράθηκε και πιθανόν
κάποιος το αφαίρεσε!

ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε ενισχυτή, ή στην έξοδο
ηχείων της μονάδας Hi-fi που έχεις. Άσε τις πατέντες με rca καλώδια
και χρησιμοποίησε ένα φτηνό καλώδιο ηχείων..

Last edited:
Εγώ στα δικά μου γούφερ άλλαξα την ανάρτηση γιατί είχε ξεραθεί και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μπορείς να το φτιάξεις φθηνά

Και ποσο κανει η αλλαγη woofer?Συμφερει να τα φτιαξω?

Ξεβίδωσε το, πάρε το μαζί σου και ξεκίνα να ρωτάς. Αν σου αρέσει το "σπορ", ξεβίδωσε και το κροσόβερ και δες τα πηνία αν είναι σε καλή κατάσταση, ή αν έχουν μαυρίσει και "σκάσει". Το λογικό πάντως είναι ότι αν δεν είσαι επί του ψαξίματος, τσάμπα θα δώσεις χρήματα και χρόνο. Καλή επιτυχία ότι κι αν κάνεις.

ξεβίδωσε και το κροσόβερ και δες τα πηνία αν είναι σε καλή κατάσταση, ή αν έχουν μαυρίσει και "σκάσει".

Κρίνοντας από την εμφάνιση του ηχείου... τα crossover θα είναι πυκνωτές σε σειρά στο mid και το tweeter. (αν έχεις όρεξη για κολητήρι καλό είναι να αλλαχθούν με αντίστοιχους καινούργιους)

Και ποσο κανει η αλλαγη woofer?Συμφερει να τα φτιαξω?

Δεν ξέρω αν μου επιτρέπεται απο το φόρουμ να δώσω ένα τηλέφωνο (μην θεωρηθεί διαφήμιση), 2103238330 Θανάσης Πανταζόπουλος. Κάνει πολύ προσεγμένη επισκευή.