Χαιρετω την παρεα του avclub..σημερα εγινα μελος αν και εχω βγει στο σιτε πολλες φορες μεσω διαφορων google search..πρωτα απο ολα να πω συγχαρητηρια για την δουλεια που γινεται στο σαιτ και να με συγχωρεσετε αν αυτο που θα ρωτησω εχει ηδη απαντηθει(δυστυχως πιεζει πολυ και ο χρονος)..λοιπον σπιτι εχω ενα μικρο δικτυο,μεσα απο ενα switchaki παιρνουμε σε διαφορα σημεια ιντερνετ..εστησα λοιπον ενα acess point se ena δωματιο κοντα στο ps3(δυστυχως εκει που εχω το ps3 δεν υπαρχει μπριζα για ιντερνετ)..το βρισκει κανονικα το δικτυο ,μπαινει μια χαρα στο ιντερνετ κλπ..εστησα το tversity στον υπολογιστη(απλα το εστησα,μου εκανε απο μονο του configure μεσα σε 3 λεπτα,εγω δεν εκανα καποια χειροκινητη ρυθμιση),εφτιαξα ενα .divx με υποτιτλους με το προγραμμα sub2divx και το εβαλα στον shared folder του tversity..το ps3 βρηκε τον σερβερ σχεδον αμεσως,επαιξε το αρχειο μετα απο λιγο μουλαρωμα αλλα μου κολλησε 2-3 φορες..και τωρα αρχιζει η βροχη ερωτησεων:violent-smiley-030:
1)φταει το σημα του wireless?(50%)
2)φταιει το tversity,μηπως να δοκιμαζα τον ps3 media server?
3)μηπως απλως χρειαζεται καποιο ανοιγμα πορτας στον ρουτερ η καποια αλλη ρυθμιση στον υπολογιστη για να μην κολλαει το streaming?
ευχαριστω εκ των προτερων:antlers:
1)φταει το σημα του wireless?(50%)
2)φταιει το tversity,μηπως να δοκιμαζα τον ps3 media server?
3)μηπως απλως χρειαζεται καποιο ανοιγμα πορτας στον ρουτερ η καποια αλλη ρυθμιση στον υπολογιστη για να μην κολλαει το streaming?
ευχαριστω εκ των προτερων:antlers: