Ερώτηση για soundbar

PatriN

New member
28 November 2007
9
Πόρτο Ράφτη
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους. Χρειάζομαι μία βοήθεια καθώς δυσκολεύομαι μέχρι στιγμής να βρω απάντηση.

UHD Player HDCP 2.2 --> 4K TV HDCP 2.2 --> Soundbar χωρίς HDCP 2.2

Επειδή θέλω να αγοράσω μπάρα και δεν με ενδιαφέρει να τα συνδέσω όλα πάνω της και στη συνέχεια μέσω ARC να παίξουν στην τηλεόραση αλλά και επειδή θα είναι και πιο οικονομικό (καθώς πρόκειται για setup υπνοδωματίου), ο ήχος θα φτάνει μέσω του HDMI στη μπάρα..?

Σας ευχαριστώ...

Για ποιά μπάρα μιλάμε ;
Εγώ έχω μια φθηνή μπάρα της Maxell και έχω ρίξει επάνω της με hdmi τον otetv και τον media player που έχω και με hdmi πάλι την συνδέω στην τηλεόραση.
Στην ουσία λειτουργία ως pass through η εικόνα και ο ήχος "μένει" στην ηχομπάρα.

Re: Απάντηση: Ερώτηση για soundbar

Καλησπέρα, η μπάρα είναι η SONY HT-CT380. Με απλό περιεχόμενο που αναφέρεις, σίγουρα δεν υπάρχει θέμα. Εγώ όμως αναφέρομαι σε HDCP 2.2 όμως, με το οποίο κρυπτογραφείται το σήμα.

Re: Απάντηση: Ερώτηση για soundbar

Αν βάλεις την διαφορά αυτή θα πάρω..! Την 380 δες όχι την 780. :ADFADF1:

Το θέμα είναι θα φτάσει ο ήχος στην μπάρα από HDCP 2.2 πηγή μέσω της τηλεόρασης.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερώτηση για soundbar

Αν βάλεις την διαφορά αυτή θα πάρω..! Την 380 δες όχι την 780. :ADFADF1:

Το θέμα είναι θα φτάσει ο ήχος στην μπάρα από HDCP 2.2 πηγή μέσω της τηλεόρασης.

:bang:

Δεν το πρόσεξα, έχεις δίκιο.

Εδώ δυστυχώς βλέπω ότι η 380 δεν υποστηρίζει HDCP 2.2 : http://www.bigpicturebigsound.com/Sony-Sound-Bars-HDMI-Hi-Res-Audio-HDCP-2-2.shtml
Sony Electronics recently announced details on four new Sound Bars for 2015: the HT-ST9 ($1,499.99), HT-NT3 ($699.99), HT-CT780 ($449.99), and HT-CT380 ($349.99). All offer HDMI source-switching and come with a wireless subwoofer for deeper, more extended bass response. All but the entry-level HT-CT380 support HDCP 2.2 for secure 4K passthrough of copy-protected content.

Και πιο κάτω : The 380 offers HDMI switching (3 inputs), but does not include HDCP 2.2 support so it's a better match for an HDTV

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερώτηση για soundbar

Δεν πειράζει, σιγά... Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για 4Κ passthrough, αυτό είναι σε περίπτωση που συνδέσεις πηγές με hdmi καλώδιο πάνω στη μπάρα και μέσω ARC φτάσεις στη τηλεόραση. Εγώ θέλω να συνδέσω τις πηγές στη τηλεόραση.