Ερώτηση για σύνδεση πικάπ με ενισχυτη

lefterisgeo99

New member
7 August 2016
10
Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά... Ο άγιος Βασίλης μου έφερε το πικάπ sencor stt 210u που είναι αυτοενισχυομενο αλλά ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το συνδέσω με έναν ενίσχυτη Phillips που έχω από ένα mini hi-fi...ο ενισχυτης έχει από πίσω κόκκινο ασπρο rca ...ειναι συμβατό?

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα βοηθούσαν πολύ φώτο των διαθέσιμων συνδέσεων των συσκευών (το πίσω μέρος και των δύο ) .

Καλή χρονιά !
Το sencor εχει Line output RCA.

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για το phillips πιο μοντέλο είναι ?

Καλή χρονιά !
Το sencor εχει Line output RCA.

Για δώσε περισσότερες πληροφορίες για το phillips πιο μοντέλο είναι ?
Ναι το sencor έχει line out

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το Phillips έχει απλώς aux in και λέω αν γίνεται να συνδεθεί εκεί... Φωτογραφίες δεν μπορω να έχω τωρα

Έχω τέτοιο.... Απλά ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται γιατί έχω ακούσει ότι στους ενισχυτες θέλει να συνδεθεί στο phono in το πικαπ

Αφού το sencor εχει ενσωματωμένο phono,βάζεις το καλώδιο και ξεμπερδεύεις.

Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά... Ο άγιος Βασίλης μου έφερε το πικάπ sencor stt 210u που είναι αυτοενισχυομενο αλλά ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να το συνδέσω με έναν ενίσχυτη Phillips που έχω από ένα mini hi-fi...ο ενισχυτης έχει από πίσω κόκκινο ασπρο rca ...ειναι συμβατό?

Μπορείς από το tape out,αν διαθέτει,που πρέπει

Το sencor εχει line out το θέμα μας είναι τι γίνεται με το Phillips το μόνο που ξέρουμε είναι ότι εχει aux.

Το sencor εχει line out το θέμα μας είναι τι γίνεται με το Phillips το μόνο που ξέρουμε είναι ότι εχει aux.
Ακριβώς... Μόνο aux in εχει

Οπότε θεωρώ ότι είναι μονοδρομος αυτή η σύνδεση που σου είπα .

Οκ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δεν υπάρχει περίπτωση να χαλάσω ένα από τα δύο έρεε?

To pick-up έχει line-out. O ενισχυτής έχει line-in (aux-in). Οπότε, νομίζω, ότι το θέμα είναι προφανές. Αρκεί να έχει το κατάλληλο καλώδιο.

Ακόμα και αν δεν έχει line-out το πικ-απ, το μόνο που θα συμβεί είναι να παίζει πολύ χαμηλά. Οπότε δεν έχει να χάσεις τίποτα αν δοκιμάσεις.