Ερώτηση για την 786 την Sansung?

SWISSTEC

AVClub Addicted Member
26 July 2007
1,459
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
:grinning-smiley-043Έχει local dimming για τα led? Το input lug το παρουσιάζει στην επιλογή game για τα παιχνίδια? Το παρουσιάζει όταν είναι ενεργοποιημένα τα 100hz στα παιχνίδια μόνο ή και στις ταινίες? Αυτές είναι ερωτήσεις κάποιου φίλου.:grinning-smiley-043

1)εχει local dimming
2)στο game mode το input lag μειωνεται αλλα και παλι ειναι 30-40ms και επισης μεσα στα κυκλωματα που απενεργοποιουνται ειναι και αυτο του led (το local dimming δηλαδη) οποτε χανεις μεγαλο μερος της αιτιας που την αγορασες.
3)Εχω την εντυπωση οτι στις ταινιες δεν τιθεται θεμα input lag ουτως η αλλως γιατι δεν ειναι αντιληπτο με τιποτα. Μπορει να εχει πχ input lag 500ms (λεμε τωρα...υπερβολη) αλλα επειδη το ξερουν απο τη samsung καθυστερουν και τον ηχο 500ms και δεν καταλαβαινεις τιποτα...στα παιχνιδια υπαρχει προβλημα γιατι ειναι διαδραστικα με τον χρηστη οποτε δε μπορει να γινει αυτο...

Πάντως να ξες οτι εξαρτάται και από το παιχνίδι που θα παίζεις. Εγώ έχω την Philips 7603, που η Philips γενικά έχει μια "παράδοση" με το Input Lag (κυρίως στη σύνδεση με το PC), αλλά στα παιχνίδια που έχω βάλει να παίξω δεν έχω αισθανθεί ούτε δευτερόλεπτο κάτι τέτοιο. Αυτό ειναι και υποκειμενικό βέβαια. Μπορεί εσυ κατευθείαν να αντιληφθείς την ύπαρξη Input Lag, ενώ εγώ όχι, ή το αντίστροφο.
Γενικά αν παίζεις πολλά παιχνίδια, είναι καλό να στραφείς πως μια σίγουρη λύση(όπου θα έχεις λίγες επιλογές βέβαια) για να μη το μετανιώσεις μετά.