Ερώτηση για την Philips 40PFL7605H

chriac

New member
11 June 2010
47
Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος να μου πει για τις δυνατότητες της συγκεκριμένης tv oσον αφορά το internet τα υπόλοιπα λίγο πολύ τα ξέρω για παράδειγμα θα ήθελα να μάθω αν έχει ενσωματωμένο browser και αν υποστηρίζει το adobe flash player στις ιστοσελίδες

Last edited:
Αν είναι έτσι φίλε Υperion τότε η καλύτερη λύση είναι σύνδεση pc με tv μέσω HDMI και απευθείας internet στην τηλεόραση χωρίς πρόβλημα

+1.
Οποιοδήποτε υπολογιστής / notebook 5ετίας με ψηφιακή έξοδο εικόνας, παίζει καλύτερα απο τους περισσότερους browsers των τηλεορασεων, χωρίς θέμα κωδικοποιητών, υποστηριζόμενων αρχείων κλπ + υπάρχει πληκτρολόγιο..

Nα ρωτήσω και κάτι άλλο παιδιά
Υπάρχει και η SAMSUNG UE-40D6100 3D που μου αρέσει επίσης και σε πρώτη φάση φαίνεται να υπερισχύει της PHILIPS στο θέμα 3D επιισης ειδα στον scroutz οτι οι τιμή είναι σχεδόν η ίδια εσείς μεταξύ των δύο ποια θα επιλέγατε?

Re: Απάντηση: Ερώτηση για την Philips 40PFL7605H

+1.
Οποιοδήποτε υπολογιστής / notebook 5ετίας με ψηφιακή έξοδο εικόνας, παίζει καλύτερα απο τους περισσότερους browsers των τηλεορασεων, χωρίς θέμα κωδικοποιητών, υποστηριζόμενων αρχείων κλπ + υπάρχει πληκτρολόγιο..

Πολυ σωστα.

Χωρις πληκτρολογιο και ποντικι πως να δουλεψει καποιος?-bye-

Σαν εικονα η D6100 ειναι καλυτερη κατα την αποψη μου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερώτηση για την Philips 40PFL7605H

Πολυ σωστα.

Χωρις πληκτρολογιο και ποντικι πως να δουλεψει καποιος?-bye-

Σαν εικονα η D6100 ειναι καλυτερη κατα την αποψη μου.

Το 3D είναι τόσο καλό όσο λένε γιατί κάπου διάβασα ότι τα επόμενα χρόνια θα έχει εξελιχθεί στην καλύτερη μορφή του

Στα επόμενα χρόνια θα βλέπουμε χωρίς γυαλιά και ποιος ξέρει τί άλλο.

θέλω να πω αξίζει να επιλέξω την SAMSUNG σε σχέση με την PHILIPS μόνο και μόνο για το 3D?

Last edited:
Την Samsung εγω την προτεινω επειδη εχει αρκετα καλυτερο 2D κατα την αποψη μου.

Το 3D μου ειναι αδιαφορο στην σημερινη του μορφη για διαφορους λογους.

Το μεν ενεργητικο 3D γιατι κουραζει τον εγκεφαλο και τα ματια , το δε παθητικο 3D γιατι εχει την μιση αναλυση και αν πλησιασεις σχετικα κοντα βλεπεις την εικονα "κοτλε".

YPERION αυτό ακριβώς εννοούσα για το 3D όσον αφορά τα 100hz της philips και τα 200cmr της SAMSUNG ποια πιστεύεις ότι υπερισχύει?

Γενικα σε εικονα υπερτερει η Samsung συμφωνα με τα δικα μου ματια.

Προσπαθησε να τις δεις καπου που να εχει και τηλεκοντρολ ωστε να μπορεις να παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις (βγαζοντας το "δυναμικο" που παιζουν οι τηλεορασεις στο καταστημα) για να δεις και εσυ τι προτιμας.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ REVIEW ΣΤΟ SITE ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ TV?

ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΣΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ SRT ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΚΛΗΡΟ?