ερωτηση για το premiere

nvnp2000

New member
26 October 2007
61
παιδια καλημερα, απορια, βλεπω premiere με ενα technomate 6900, ολα καλα αλλα οταν το sportal εχει πολλους αγωνες δεν ανοιγουν ολες οι μεταδοσεις και επισης δεν εχει κατεβει το premiere erotik , ξερει καποιος γιατι?????????

Τα δύο που αναφέρεις είναι πορταλ και έχουν υποκανάλια.
Για να τα δεις, θα πρέπει ο δέκτης σου να έχει κάποιο πλήκτρο που τα εμφανίζει ή άλλως πρέπει να τα ψάξεις μέσα την γενική λίστα καναλιών όπου εμφανίζονται σαν άγνωστα ή ακαταλαβίστικα.

Re: Απάντηση: ερωτηση για το premiere

Τα δύο που αναφέρεις είναι πορταλ και έχουν υποκανάλια.
Για να τα δεις, θα πρέπει ο δέκτης σου να έχει κάποιο πλήκτρο που τα εμφανίζει ή άλλως πρέπει να τα ψάξεις μέσα την γενική λίστα καναλιών όπου εμφανίζονται σαν άγνωστα ή ακαταλαβίστικα.

το ξερω μονο που στο sportplus οταν εχει πολλα υποκαναλα δεν ανοιγουν ολα.

το erotik δεν το εχω βρει καν.

ευχαριστω αλεξη.

χρειαζεται ενα προγραμματακι να ριξεις στον δεκτη σου που´λεγεται chanel list
εχω για τον δικο μου humax 2000(κι εμενα φιλος απο εδω μου τοστειλε με μεηλ) αλλα δεν ξερω κατα ποσο κανει και για τον δικο σου...
ψαξε στο google με key === chanel list for tecnomate 6900===
καλη επιτυχια

εχω για τον δικο μου humax 2000(κι εμενα φιλος απο εδω μου τοστειλε με μεηλ) αλλα δεν ξερω κατα ποσο κανει και για τον δικο σου...
καλη επιτυχια

δηλαδη εχεις στη λιστα τα υποπακετα? αν μπορεις να δωσεις καμια οδηγια και αρχειο.

καλη επιτυχια

στειλε και σε μενα μπαρμπα!!!!!! και πως το σεταρεις ή καλυτερα δεν ανοιγεις ενα θεμα με Humax 2000 και υποκαναλια premiere?

Στον Yu-ma-tu που ειχα τα premiere sport ειχαν ονομα απο 00221 μεχρι 00224 και τα blue movies 00665 μεχρι 00668.

Δες απο ενα σιτε τις συχνοτητες που παιζουν και στον δεκτη σε αυτες τις συχνοτητες μαλλον θα βρεις καναλια με αυτες της αριθμητικες ονομασιες.