Ερώτηση για το "Search" του forum.

Babis K.

Super Moderator
Staff member
17 June 2006
30,250
Αθήνα
Προχθές προσπαθούσα να βρώ κάτι που είχα γραψει παλιότερα στα αθλητικά και συγκεκριμένα στο νήμα του Παναθηναϊκού.
Αφού έβαλα λοιπόν όλα τα κριτήρια (λέξη κλειδί, όνομα χρήστη και κατηγορία) το ψαχτήρι του forum μου έδειξε οτι αυτό το είχα γράψει... στο νήμα του Παναθηναϊκού. :o
Αυτό βεβαίως το ήξερα, απλά δεν μπορούσα να το εντοπίσω ανάμεσα στις 1277 σελίδες :eek: του συγκεκριμένου θέματος, κι εκεί ήλπιζα σε κάποια βοήθεια χρησιμοποιώντας την "Αναζήτηση" αλλά δυστυχώς ατύχησα.
Τι γίνεται σ´αυτή την περίπτωση;
Μήπως υπάρχει κάποιος καλύτερος τρόπος αναζήτησης που εγώ δεν τον γνωρίζω ή μήπως η "Αναζήτηση" απλά σου εντοπίζει το θέμα του γράφτηκε η λέξη κλειδί;
Στην περίπτωση που ισχύει το δεύτερο, το οποίο αντιλαμβάνεστε οτι δεν βοηθάει, υπάρχει μήπως η δυνατότητα αυτό να βελτιωθεί;
Ευχαριστώ.

μου έχει συμβεί και μένα Μπάμπη.
Ετσι είναι.
Αν διορθώνεται....δεν ξέρω.

Καλή χρονιά.

Στο νήμα που σου έβγαλε, πατάς πάνω στα ποστ και βγάζει του κάθε χρήστη ξεχωριστά.
Πατάς στα δικά σου και το βρίσκεις...
Για παράδειγμα....

attachment.php

Καλή χρονιά!!

Αφού έβαλα λοιπόν όλα τα κριτήρια (λέξη κλειδί, όνομα χρήστη και κατηγορία) το ψαχτήρι του forum μου έδειξε οτι αυτό το είχα γράψει... στο νήμα του Παναθηναϊκού.

Θα μπορούσες να μου δώσεις τα κριτήρια που έβαλες να δοκιμάσω κάτι;

Απάντηση: Re: Ερώτηση για το "Search" του forum.

όχι ρε....:a0210:

Έμ... Μήτσο τα βλέπεις; Πάει, γεράσαμε... Ούτε ένα σωστό search δεν μπορούμε να κάνουμε. :p

Ξιμ σ´ευχαριστώ πολύ. :music-smiley-005:

Θα μπορούσες να μου δώσεις τα κριτήρια που έβαλες να δοκιμάσω κάτι;

Βεβαίως...
Χρήστης εγώ, κατηγορία "Αθλητικά" λέξη κλειδι "Πατέρας"

Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για το "Search" του forum.

Βεβαίως...
Χρήστης εγώ, κατηγορία "Αθλητικά" λέξη κλειδι "Πατέρας"

μπα, δε γίνεται αυτό που σκεφτόμουνα.

Last edited:
Από το search επέλεξες posts?
Στο σημείο που έχει την επιλογή:
Show Results as
Threads Posts

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για το "Search" του forum.

Θυμάσαι κάποιες φράσεις ή προτάσεις από αυτό που ψάχνεις;

Θυμάμαι κάποτε οτι είχα γράψει ένα post για τον Πατέρα, συγκεκριμένα οτι πήρε τον Εθνικό και τον κετέστρεψε, πως στον Παναθηναϊκό έγινε υπερ-πρόεδρος;
Δεν θυμάμαι όμως ποιές λέξεις χρησιμοποίησα ακριβώς, το "Πατέρας" και "Εθνικός" όμως θα πρέπει να υπάρχουν.
Έτσι ξεκίνησα αλλά δεν τα κατάφερα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για το "Search" του forum.

Θυμάμαι κάποτε οτι είχα γράψει ένα post για τον Πατέρα, συγκεκριμένα οτι πήρε τον Εθνικό και τον κετέστρεψε, πως στον Παναθηναϊκό έγινε υπερ-πρόεδρος;
Δεν θυμάμαι όμως ποιές λέξεις χρησιμοποίησα ακριβώς, το "Πατέρας" και "Εθνικός" όμως θα πρέπει να υπάρχουν.
Έτσι ξεκίνησα αλλά δεν τα κατάφερα.

ό,τι έχεις πεί και γράψει μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου ενώπιον του δικαστηρίου...:grandpa:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για το "Search" του forum.

ό,τι έχεις πεί και γράψει μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σου ενώπιον του δικαστηρίου...:grandpa:

Αντί να μου πείς κι ευχαριστώ που έγινα αιτία να μάθεις να κάνεις Search μου τη λές κι από πάνω... :D

Δες στην εικόνα κάτω αριστερά
attachment.php

We Can Remember It for You Wholesale (Philip K. Dick) :afro:

Attachments

• search.jpg
    search.jpg
    38 KB · Views: 69
Κάτι δεν πάει καλά πάντως διότι,

ψάχνω το παρακάτω

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=71400

βάζοντας την έκφραση Σας έστειλαν τα τέλη κυκλοφορίας; στο ψάξιμο μου βγάζει το παρακάτω,

http://www.avclub.gr/forum/search.php?searchid=3584934

Α. Τα link απο search δε δουλεύουν (πάντα) σε άλλους χρήστες.

Β. Σε αυτή την περίπτωση έπρεπε να έχεις επιλέξει Search Titles Only (πάνω αριστερά)

attachment.php

Attachments

• search2.jpg
    search2.jpg
    34.4 KB · Views: 92

Δες στην εικόνα κάτω αριστερά
attachment.php

We Can Remember It for You Wholesale (Philip K. Dick) :afro:

Άψογος.... :a0210: Τώρα μάλιστα. tmjuju σ´ευχαριστώ πολύ.