Ερώτηση για τον ADVANCE MAP 305

Πάρε τηλ. στην Audio Spectrum (αντιπρόσωπος) το πρωί και ρώτησέ τους με ποιον συνεργάζονται εδώ (δεν ξέρω, αλλιώς θα σε κατεύθυνα απευθείας).
Αποκλείεται να μην έχουν συνεργάτη εδώ πάνω.

Τηλ. 210-2405111

στην ηλεκτρονικη αθηνων των εχει.τουλαχιστων στην σταυρουπολη που εχει και δωματιο να ακουσεις

Σ´ευχαριστώ atofie, τον άκουσα τον 305. Οι εντυπώσεις μου πολύ καλές, είμαι ένα βήμα πριν την αγορά του αν και μου δημιουργήθηκε το εξής διλημμμα. Να πάρω τον 305, που είναι και αμφίβολο αν υπάρχει λόγο αντικατάστασης του απ τον 306, η να δώσω 100-120 Ε παραπάνω και να πάρω το σετ προ-τελικού? Θα έχω καλύτερο ήχο? ο 305 έχει dac,τo σετ 205-405 έχει?

Οχι και μαλλον δεν θα βρεις και ακουστες διαφορες αν τα ακουσεις σε καποιο καταστημα (κακος χωρος,θορυβοι κλπ κλπ).Τις οποιες διαφορες θα τις ανακαλυψεις στο μελλον και αυτες μονο με απαιτητικα ηχεια.Παντως υπαρχει και ο προ 505 που εχει dac και νομιζω οτι μονο το σετ 505-406 θα αξιζε τα πραπανω χρηματα.

Άκουσα το σετ 205-405 στην AuralVision και πραγματικά εντυπωσιάστηκα.Η ακρόαση έγινε με AudioSpectrum Artemis τα οποία ο ενισχυτής έδειξε να τα οδηγεί άνετα ακόμα και σε πολύ υψηλές στάθμες.Το ίδιο συνέβη και με τον 305.Ηρθε η ώρα της αναβάθμισης νομίζω.