Ερώτηση πρόσφατου χρήστη...

Gojakla

Supreme Member
20 May 2009
5,856
Καλησπέρα σας... μόλις λίγες ημέρες χρήστης iPhone 3G με το τελευταίο firmware...

Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Α) Υπάρχει τρόπος να επιτραπεί authorisation σε παραπάνω από 5 μηχανήματα ΧΩΡΙΣ να σπάσει το iPhone?

B) Υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται περισσότερες από 7 σελίδες εφαρμογών, πάλι χωρίς να σπάσει το iPhone?

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικώς... -bye-

Και ακόμα μια απορία...

Τα Ringtone τί αρχεία είναι? Τί κατάληξη έχουν?

Προσπάθησα να κάνω από το iTunes ένα τραγούδι που έχω στον υπολογιστή μου convert to ringtone και μου έβγαλε μήνυμα ότι έπρεπε να είναι αγορασμένο από το iTunes Store.

Μα είναι δυνατόν? Δλδ CD αγορασμένα από εμένα που τα έχω μετατρεψει για ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΡΗΣΗ σε mp3 δεν μπορώ να τα κάνω ringtones? :damnyou::damnyou::damnyou:

Re: Απάντηση: Ερώτηση πρόσφατου χρήστη...

Ringtones απο εδω ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ, δικα σου η ετοιμα
http://audiko.net/en.html

Τα αρχεια ringtones εχουν καταληξη .m4r

Merci...

Το iPhone εμφανιζει 11 σελιδες εφαρμογων

A, οκ... παρ' όλα αυτά, γίνεται να εμφανίζει περισσότερες?
Εγκυκλοπαιδικά πλέον η ερώτηση μιας και οι 11 σελίδες μου είναι αρκετές... -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Ερώτηση πρόσφατου χρήστη...

Merci...

A, οκ... παρ' όλα αυτά, γίνεται να εμφανίζει περισσότερες?
Εγκυκλοπαιδικά πλέον η ερώτηση μιας και οι 11 σελίδες μου είναι αρκετές... -bye-
Δυστυχως οχι!

ps
Δεν γνωριζω αν γινετε στα jailbroken

γινεται σε jailbroken εχουνε βρει μεχρι 20 σελιδες

το ειχα βαλει παλια στο φορουμ αλλα πλεον δεν εχει νοημα αφου μπορεις να τις βρισκεις

μεσω του spotlight απο O.S. 3.0 και μετα ...

μονος περιορισμος ο αποθηκευτικος χωρος της συσκευης ...

Είναι πανεύκολο να κάνεις ringtone με το itune.
Επιλέγεις το τραγούδι που θες μέσα στο itunes και με δεξί κλικ ζητάς να σου κάνει την aac version του. Κατόπιν πας εκεί που το έχεις σώσει και αλλάζεις την κατάληξη από m4a σε m4r.
Μην ξεχάσεις στα preferences του itunes να κάνετε τα εξής:
Πατήστε το κουμπί import settings και επιλέξτε aac encoder & high quality 128kbs.
Επίσης στο τραγούδι που θα επιλέξετε θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ, να πάτε get info και στην καρτέλα options να δώσετε stop time έως 40 δευτερόλεπτα. Εννοείται πως αφού γίνει η aac version τη διαγράφετε από itunes και αφού τη σώσετε ως m4r με διπλό κλικ πάει αυτόματα και μπαίνει στην κατηγορία ringtones του itunes. Και στο τέλος να μην ξεχάσετε στο αρχικό τραγούδι να αφαιρέσετε την επιλογή stop time των 40 δευτερολέπτων γιατί θα παίζει μόνο για αυτόν το χρόνο.

Re: Απάντηση: Ερώτηση πρόσφατου χρήστη...

Είναι πανεύκολο να κάνεις ringtone με το itune.
Επιλέγεις το τραγούδι που θες μέσα στο itunes και με δεξί κλικ ζητάς να σου κάνει την aac version του. Κατόπιν πας εκεί που το έχεις σώσει και αλλάζεις την κατάληξη από m4a σε m4r.
Μην ξεχάσεις στα preferences του itunes να κάνετε τα εξής:
Πατήστε το κουμπί import settings και επιλέξτε aac encoder & high quality 128kbs.
Επίσης στο τραγούδι που θα επιλέξετε θα πρέπει να κάνετε δεξί κλικ, να πάτε get info και στην καρτέλα options να δώσετε stop time έως 40 δευτερόλεπτα. Εννοείται πως αφού γίνει η aac version τη διαγράφετε από itunes και αφού τη σώσετε ως m4r με διπλό κλικ πάει αυτόματα και μπαίνει στην κατηγορία ringtones του itunes. Και στο τέλος να μην ξεχάσετε στο αρχικό τραγούδι να αφαιρέσετε την επιλογή stop time των 40 δευτερολέπτων γιατί θα παίζει μόνο για αυτόν το χρόνο.

ΤΕΛΕΙΑ!!!! Σε ευχαριστώ πάάάάάάάάάάάάάάάάρα πολύ... :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Αν δεν θες να πειράζεις τα τραγούδια που έχεις στο itunes, κατέβασε ένα πρόγραμμα το iringer και φτιάξε ότι ringtone θες χρησιμοποιώντας τα τραγούδια σου. Χρησιμοποιεί 30 δευτερόλεπτα τα οποία μπορεί να είναι ενδιάμεσα μέσα στο κομμάτι και όχι αναγκαστικά από την αρχή του. Ανεβάσεις και ένταση (αν π.χ. είναι χαμηλή εγγραφή το κομμάτι) και με ένα κουμπί στέλνεις το αποτέλεσμα στο itunes και με συγχρονισμό περνάει στο τηλέφωνο.