Ερωτηση σχετικα με το χρονο αποκρισης πριν την αγορα.Βοηθεια please

tas0s7

New member
4 October 2007
21
Το εχω καθυστερησει καπου 2μήνες. SONY KDL-46X3500 ή PHILIPS 47PFL9732D(ή μηπως κατι αλλο λεω εγω τωρα).Εχω σκοπο να τη συνδεσω με pc kai me xbox 360.Το 70% της χρησης της θα ειναι για αθλητικα κυριως.Καποιος να με βοηθησει πριν την επιλογη μπας και προλαβουμε κανα power buy.Η Sony δινει 8ms και η Philips 3ms.Αποσταση θεασης 2.5 μετρα.

Οι μισοι θα σου πουν να παρεις την sony και οι υπολοιποι να παρεις την philips. Εαν διαβασεις τα σχετικα threads του forum θα καταλαβεις τι εννοω. Το ambilight της philips λενε οτι κανει μικρο θορυβο. Παντως και τα 2 ειναι κορυφαια μηχανηματα. Προτεινω να τα δεις με τα ματια σου και να παρεις οτι σου "παει" περισσοτερο.

Οι μισοι θα σου πουν να παρεις την sony και οι υπολοιποι να παρεις την philips. Εαν διαβασεις τα σχετικα threads του forum θα καταλαβεις τι εννοω. Το ambilight της philips λενε οτι κανει μικρο θορυβο. Παντως και τα 2 ειναι κορυφαια μηχανηματα. Προτεινω να τα δεις με τα ματια σου και να παρεις οτι σου "παει" περισσοτερο.

Συγνώμη αλλά θόρυβο από το ampilight που το διάβασες ;Σε ρωτάω επειδή την έχω εγώ και άλλοι δύο γνωστοί μου και δεν ακούγεται τπτ.

''Το ampilight δεν κάνει θόρυβο απλώς τα σπάει'':music-smiley-005:

Συγνώμη αλλά θόρυβο από το ampilight που το διάβασες ;Σε ρωτάω επειδή την έχω εγώ και άλλοι δύο γνωστοί μου και δεν ακούγεται τπτ.

''Το ampilight δεν κάνει θόρυβο απλώς τα σπάει'':music-smiley-005:

Το ακουσα απο εναν γειτονα σου που δεν μπορει να κιμηθει το βραδυ απο τη φασαρια ποθ κανει το ambilight σου. :flipout:

το ξερω πως καπως ετσι θα γινοταν περιπου αφου εχω διαβασει σχεδον ολα τα threads.Απλα συνοπτικα θα ηθελα να ξερω σε αθλητικα ποδοσφαιρο μπασκετ formula παιχνιδια σε pc kai xbox 360 αν υπερτερει κατα πολυ το 3ms ths philips me to 8ms ths sony.Α και κατι τελευταιο και βασικοτατο για μενα.Καποτε ειχα διαβασει σχετικα με lcd της philips αν θυμαμαι καλα που μεσω θυρα ETHERNET ειχες την δυνατοτητα για αναπαραγωγη mpeg,dvix ktl ktl.Τωρα δεν υπαρχει κατι τετοιο?

Tα 3ms που "υποσχεται" η philips ειναι θεωρητικο (πλασματικο) νουμερο αφου εχουν εναν "αλλο" τροπο υπολογισμου του. Εκει οι 2 τν ειναι ισοδυναμες. Αλλου εχουν διαφορες που συνοψιζονται εν'ολιγης στην διαφορα τεχνολογειας των panel τους. Για την 2η ερωτηση δεν εχω ιδεα.

Το εχω καθυστερησει καπου 2μήνες. SONY KDL-46X3500 ή PHILIPS 47PFL9732D(ή μηπως κατι αλλο λεω εγω τωρα).Εχω σκοπο να τη συνδεσω με pc kai me xbox 360.Το 70% της χρησης της θα ειναι για αθλητικα κυριως.Καποιος να με βοηθησει πριν την επιλογη μπας και προλαβουμε κανα power buy.Η Sony δινει 8ms και η Philips 3ms.Αποσταση θεασης 2.5 μετρα.

Και οι δυο τιβι ειναι ισοδυναμες ..............με καλυτερη τη sony:flipout:
OK αμ κιντιν ,απ οτι βλεπω ψαχνεις για πρωτη θεση στο size maters club με 2.5 μετρα θεασης και 46-47 .
Αν γουσταρεις την γκομενα να τσιλημπουρδιζει να φτιασιδωνετε και να φωναζει εδω ειμαι θαυμαστε με ........παρε philips ( θα στο φωναζει κι αυτη)
Αν τωρα την θες αφεντρα και σπαθατη που να σου καθοριζει αυτη ποιανου η σειρα ειναι να κατσει " απο κατω " ........παρε την sony .
Οποια και να παρεις παντος τα μουτρα του γειτονα το ιδιο κρεμασμενα θα ειναι
c062.gif