Ερώτηση σε κατόχους τηλεόρασης Samsung led σειρά 6000 και 7000

msmanos

New member
18 January 2010
5
Καλημέρα σε όλους.
Σκέφτομαι να αγοράσω τηλεόραση από την καινούρια σειρα της samsung τεχνολογίας LED,σειρά 6000 ή 7000.Η Ερώτηση μου και σ αυτο που θέλω την γνώμη σας είναι η εξής.Ειμαι κατοχος ενός media player της WD TV LIVE.
Από την στιγμή που έχω media player με δικτυακές ικανότητες και η σειρά 7000 από τι ξέρω έχει ενσωματομένο player,αξιζει η αγορά της ή να πάω στη σειρά 6000.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεισ σας.

Re: Ερώτηση σε κατοχούς τηλεόρασης samsung led σειρά 6000 και 7000

γνώμη μου; Την 6000. Έχω την 7 αλλά από ότι λένε η μόνη διαφορά είναι ο media player και το internet οπότε γλυτώνεις και λεφτά

Σ ευχαριστώ για την γνώμη σου. Αν είναι όντως αυτες η διαφορες τοτε θα γλιτώσω σίγουρα λεφτά.Το θέμα είναι μην έχει διαφορά και σε άλλες λειτουργίες και το βασικότερο στην ποιότητα εικόνας..

Ο WD ειναι καλυτερος απο τον ενσωματωμένο media player των Samsung....

Καλημέρα.Σευχαριστω για την γνώμη σου Yperion και εγω αυτο πιστεύω αν και με χαλάει λίγο ο wd που ζεματάει μετα από καποια ώρα και αναγκαζομαι να το βγάζω απο την μπρίζα καθε φορά.Any way,μάλλον την samsung led σειρά 6000 θα πάρω να γλυτώσω και τα χρήματα.Ευχαριστώ και πάλι παιδια.

Συμφωνα με μελος του φορουμ γινεται να ενεργοποιηθουν απο το service menu της Β6000 οι εξτρα δυνατοτητες της 7000...

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1052341&postcount=24

http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1069003&postcount=31

Μονο προσοχη , οταν μπαινουμε στο service menu οποιασδηποτε τηλεορασης δεν πειραζουμε τιποτα αν δεν ειμαστε 100% σιγουροι οτι ξερουμε τι κανουμε...υπαρχει περιπτωση να κανουμε ζημια αλλαζοντας τις παραμετρους που αφορουν την εικονα...

Αυτο ισχυει για ολες τις τηλεορασεις απλως βρηκα ευκαιρία να το αναφερω...

Συμφωνα με μελος του φορουμ γινεται να ενεργοποιηθουν απο το service menu της Β6000 οι εξτρα δυνατοτητες της 7000...

Όντως ισχύει και χωρίς να υπάρχει κίνδυνος, έχεις έξτρα δυνατότητες στην 6000 ενώ θα έπρεπε να πληρώσεις 300 γιούργια επιπλέον για το ίδιο πράγμα στην 7000. Το μόνο που δέν έχεις είναι το ethernet το οποίο νομίζω λίγοι θα χρειαστούν