ερωτηση upscaling 1080p

Stmare

New member
20 August 2009
29
Εχω -πάλι- την εξης ερωτηση:

Ενα dvd player Onkyo DV-SP406 έχει 1080p video upscaling αλλα ο ενισχυτης yamaha RX-V465 δεν εχει τo upscaling 1080p , αυτό σημαίνει ότι τα dvd δεν θα τα βλέπω με βελτιωμενη αναλυση?

βοηθεια γιατι πρεπει επιτελους να καταληξω σε καποιον ενισχυτη , εχω βγαλει τα ματια μου να διαβαζω τα topics και ακομα εχω πολλες αποριες...:bigcry:

o 507 εχει την δυνατοτητα pass-through, ο δε 607 upscaling ως τα 1080i

πως το διαβαζω το pass through στα χαρακτηριστικα του 507?

γενικα πότε καταλαβαίνω ότι μπορεί ενας ενισχυτης(τι γραφει στα χαρακτηριστικα του)? να αναπαραγει το σημα 1080p αν το εχει κανει upscale το dvd player?

Δεν απαιτειται καποια ειδικη γνωση, πιστευω πως αν απλα διαβασεις τα χαρακτηριστικα θα το δεις.. πχ. το αναφερει για τον 507

¨it can accept up to four high-definition sources—from Blu-ray Disc to HD broadcasting to high-def games—and output them to your compatible HDTV.

και στα "features"

HDMI Audio and Video Processing (1080p; 4 Inputs and 1 Output)

το ιδιο και στην σελιδα του 607:
Lower-resolution analog video signals, meanwhile, can be upscaled to 1080i and fine-tuned by Faroudja DCDi Edge

και στα features:
Audio and 1080p Video Processing via HDMI (1 Front/5 Rear Inputs and 1 Output)

Δεν απαιτειται καποια ειδικη γνωση, πιστευω πως αν απλα διαβασεις τα χαρακτηριστικα θα το δεις.. πχ. το αναφερει για τον 507

και στα "features"

το ιδιο και στην σελιδα του 607:

και στα features:

Αυτο που μου κανει εντυπωση/μπερδευει ειναι οτι στον Yamaha 465 , λεει HDMI (in/out) 4/1 και παρακατω στα χαρακτηριστικα του , HDMI pass through.
Μηπως τελικα ειναι το ιδιο πραγμα και το λεει 2 φορες?

το πανω στο οποιο αναφερεσαι :
High performance AV Receiver offers HD Audio decoding, 1080p-compatible HDMI (4 in/1 out), YPAO, New SCENE functionality and 17 CINEMA DSP programs.

δεν ειναι παρα μια μικρη παρουσιαση των δυνατοτητων του μηχανηματος.. αλλα μην επικεντρωνεσαι στο 4/1 αλλα στο "1080p-compatible" . Δεν σ'ενδιαφερει απλα η υπαρξη των HDMI αλλα αν εχουν τις δυνατοτητες που σ'ενδιαφερουν. και αυτο μας το επιβεβαιωνουν τα τεχ. χαρακτηριστικα που αναφερουν :
HDMI Pass-through •