ερωτηση

sotos291193

New member
17 November 2012
7
επιδι τ αλλο θεμα κλιστικε κ δν τ βρισκω γραφω εδω π πειστευω ειναι τ σωστο μερος....λιπον η ερωτηση μ ειναι η εξης: 1. διαστασης κουτιου για ηχειο α) αναλογα τ γουφερ β) τα διαμετρο και οτι αλλη παραμετρο εχει 2.διαμετρο π χριαζετε για bass reflex 3.ποιος ο σωστος συνδιαζμος κορνας η τουιτερ αναλγα τ γουφερ....
και για να γινω ποιο συγκεκριμενος θελω ν φτιαξω ενα ηχειο 100 η 150 watt rms και δν ξερω τσ σωστες αναλογιες για τ κουτι σε διαστασεισ και του γουφερ μ τν κορνα η τ τουιτερ ευχαριστω

μπορω ν κανω και αλλη μια ερωτηση? εχω δυο ηχεια roitster παλια 80 watt κλειστου τιπου xωρις bass reflex με woofer σκληρου κονου 8´´ μπορει καποιος να μ προτινει καποιο γουφερ μαλακου κoνου στα ιδια watt?

δν ξερω δν μ γραφουν κατι τα εχω απο πολυ παλια αλλα αν σ ενδιαφερει αρκετα αν ειναι να κανω ενα τεστ με τα hz ν σ πω

Τι τεστ μωρε να κάνεις με τα ΗΖ να του πεις την ευαισθησία? σοβαρολογείς?

Και όχι δεν τον ενδιαφέρουν αρκετά. Για την ακρίβεια δεν τον ενδιαφέρουν καθόλου. Να σε βοηθήσει πάει.

Και κάτι άλλο: το να τρως τα φωνήεντα από γνωστούς συνδέσμους/αντωνυμίες είναι τουλάχιστον αγενές.
Η ανάγνωση γίνεται πονοκέφαλος.Ή γράψε ελληνικά της προκοπής ή κάνε μας τη χάρη.
Δεν είμαστε τσατ στο MSN με τους φίλους σου.

δν ξερω δν μ γραφουν κατι τα εχω απο πολυ παλια αλλα αν σ ενδιαφερει αρκετα αν ειναι να κανω ενα τεστ με τα hz ν σ πω

εάν και εφ όσον επανέλθεις
έχε υπόψη σου ότι αυτό που ζητάς είναι περίπου το εξής:
έχω έναν άνθρωπο (ασχέτως ηλικίας φύλου κλπ) που έχει δυό πλαδαρά χέρια.Θέλω να του τα βγάλω και να βάλω άλλα.
Πείτε μου ποιά γυμνασμένα χέρια να του βάλω.

αν μ καταλαβενις