Ερώτηση !!

360ps3

New member
30 April 2008
44
Υπάρχει στην Ελλάδα ξένο περιοδικό κατι αντίστοιχο με τον δικό μας "ΗΧΟ" που να μπορούμε να προμηθευτούμε , που να εχει βαθμολογίες ηχείων οπως ο "ΗΧΟΣ" στις τελευταίες του σελίδες ?
ή έστω κάποιο site που να έχει συγκεντρωτικά βαθμολογίες?

Υπάρχουν διάφορα, αγγλικά και αμερικάνικα κυρίως. Θα τα βρεις σε κεντρικά περίπτερα και σε αντίστοιχα μαγαζιά με διεθνή τύπο.

Γενικά έχε υπόψη σου ότι τα αγγλικά υποστηρίζουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε τα αγγλικά προϊόντα κ.ο.κ.

O καλύτερος κριτής είναι τα δικά σου αυτιά!

Οπότε, γεια πες… τι σκεύασε να αγοράσεις, σε τι χώρο θα μπει κ.ο.κ. Βάλε και από τώρα ένα όριο στο budget σου πριν να αρχίσουν όλοι να προτείνουν.

Υπάρχουν διάφορα, αγγλικά και αμερικάνικα κυρίως. Θα τα βρεις σε κεντρικά περίπτερα και σε αντίστοιχα μαγαζιά με διεθνή τύπο.

Γενικά έχε υπόψη σου ότι τα αγγλικά υποστηρίζουν περισσότερο από όσο θα έπρεπε τα αγγλικά προϊόντα κ.ο.κ.

O καλύτερος κριτής είναι τα δικά σου αυτιά!

Οπότε, γεια πες… τι σκεύασε να αγοράσεις, σε τι χώρο θα μπει κ.ο.κ. Βάλε και από τώρα ένα όριο στο budget σου πριν να αρχίσουν όλοι να προτείνουν.

Είχα ξαναψαχτεί παλιότερα αλλά πάγωσε για διάφορους λόγους και τωρα ειμαι παλι έτοιμος να πάρω τους δρόμους να ακούσω.
Ψυχολογικά είμαι (χωρις να τα εχω ακουσει ακομη) προς Artemis λογω οτι ολος ο κόσμος δεν μπορεί να έχει λάθος και κάτι μου λέει οτι τα chario ειναι για μένα επειδή μου αρέσουν τα γλυκόηχα ηχεία.
Ενώ για όλα τα ηχεία (ακομη και για τα αρτεμις) βλέπω να υπάρχουν διχογνωμίες , απο την άλλη στα chario που εχει κάνει εντύπωση ότι όλοι συμφωνούν οτι πρόκειται για πολύ καλά ηχεία.

Τα αρτεμις και τα chario υπάρχει κανα μαγαζί να τα ακούσω?

Για τα Artemis, πας μια βόλτα από Audio Spectrum (τηλ. 210-2405.111), κατευθείαν στον κατασκευαστή δηλαδή.

Τα Chario τα φέρνει το Studio 82 (τηλ. 210 9569084).

Για τα Artemis, πας μια βόλτα από Audio Spectrum (τηλ. 210-2405.111), κατευθείαν στον κατασκευαστή δηλαδή.

Τα Chario τα φέρνει το Studio 82 (τηλ. 210 9569084).

Να είσαι καλά.

Υπάρχει κανείς με άποψη για τα συγκεκριμένα ηχεία?

Υπάρχει κάτι άλλο να ακούσω μέχρι 1500 ευρώ?
Χώρος 30τμ παραλληλόγραμος.
Μουσική θέλω να ακούω τα πάντα.

:drummer:

Για τα Artemis ΔΞ/ΔΑ (δεν ξέρω/δεν απαντώ).
Μόνο Ερμήδες έχω ακούσει (ωραίοι).

Για τα Chario, έχω ακούσει πάρα πολλές φορές τα Millenium II, αλλά είναι πλέον εκτός παραγωγής. Άμα τα βρεις στο ebay χτύπα τα.
Εγώ προσπαθούσα να πείσω τον Κακαλιό να μου τα πουλήσει, αλλά δεν τα έδινε (και με το δίκιο του)...:D