ερωτησης Για ενισχυτη switching

alfa156

New member
7 December 2007
34
θα ηθελα να αγορασω εναν ενισχυτη switching ,και επειδη προοριζεται για επαγγελματικη χρηση θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις σχετικα με την ευαισθησια σε βλαβες πως πανε..επειδη ειμαι mobile dj με ενδιαφερεη το βαρος και ειδα οτι ενας 2χ500 ζυγιζει 22 κιλα περιπου και ενας με παλμοτροφοδοτικο ζυγιζει ουτε τα μισα...
εχει κανεις εμπειρια να με κατατοπισει πανω στο θεμα γιατι δενε χω δουλεψει ποτε με τετοιον ενισχυτη...
και ψηνομαι πολυ για να προχωρησω σε αγορα,οπως και θελω να μου πειετ επειδη τον βρηκα στον thomann.de εναν τετοιο της t.amp σε αρκετα καλη τιμη,τι λεει το συγγεκριμενο μαγαζι απο φερεγγυοτητα-ταχυτητα εξυπηρετησης -service αν χρειαστει-αχρειαστο να ειναι βεβαια...αλλα ποτε δεν εξρεις.
ειναι εξαλου και το βασικοτερο που με φοβιζει σε εναν εντελως ψηφιακο ενισχυτη,σκεψου να παεθι βλαβη την ωρα του..γαμου!
ακουω γνωμες...

Κάτι σε σχεδίαση ICEpower θα ήταν ιδανικό.

Δε ζεσταίνεται, έχει μπόλικη ισχύ και είναι πανάλαφρο.
Χώρια που επειδή οι πλακέτες είναι φασόν (όλες βγαίνουν από το κοινό σχέδιο της B&O), δύσκολα θα βγάλουν αστοχία.

Δυστυχώς όμως δεν κατέχω από επαγγελματικά μηχανήματα...

θα ηθελα να αγορασω εναν ενισχυτη switching ,και επειδη προοριζεται για επαγγελματικη χρηση θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανεις σχετικα με την ευαισθησια σε βλαβες πως πανε..επειδη ειμαι mobile dj με ενδιαφερεη το βαρος και ειδα οτι ενας 2χ500 ζυγιζει 22 κιλα περιπου και ενας με παλμοτροφοδοτικο ζυγιζει ουτε τα μισα...
εχει κανεις εμπειρια να με κατατοπισει πανω στο θεμα γιατι δενε χω δουλεψει ποτε με τετοιον ενισχυτη...
και ψηνομαι πολυ για να προχωρησω σε αγορα,οπως και θελω να μου πειετ επειδη τον βρηκα στον thomann.de εναν τετοιο της t.amp σε αρκετα καλη τιμη,τι λεει το συγγεκριμενο μαγαζι απο φερεγγυοτητα-ταχυτητα εξυπηρετησης -service αν χρειαστει-αχρειαστο να ειναι βεβαια...αλλα ποτε δεν εξρεις.
ειναι εξαλου και το βασικοτερο που με φοβιζει σε εναν εντελως ψηφιακο ενισχυτη,σκεψου να παεθι βλαβη την ωρα του..γαμου!
ακουω γνωμες...
το thomann.de ειναι ΚΑΡΑαξιοπιστο μαγαζι !
επαγγελματιες οχι αλμπανια ....

σου το συνιστω 100%

Μια χαρα ειναι σαν χαρακτηριστικα και αν ειναι και ''ψηφιακος'' ακομα καλυτερα,απο πολλες αποψεις,ασε που ειναι και πολυ οικονομικοι στην καταναλωση ρευματος,αν και δεν νομιζω να σε ενδιαφερει και πολυ αυτο...
Η αξιοπιστια των παλμοτροφοδοτικων,εξαρταται σε τεραστιο βαθμο,απο την ποιοτητα των πυκνωτων τους,αφου ενας να ''πεσει'',απλα δεν ξεκιναει να δουλευει. Το αλλο θεμα ειναι η επισκευη του,αφου γενικα ειναι πιο δαπανηρη,κατι λογικο,γιατι συνηθως αλλαζουμε σειρα απο πυκνωτες για να ερθει στα καλα του. Θα σου προτεινα παντως,να αγορασεις απο Ελλαδα και κατα προτιμηση απο γνωστο μαγαζι και αντιπροσωπεια,ετσι ωστε να εχεις καλη υποστηριξη και φυσικα εγγυηση.Θεωρω παντως πως ειναι καλη κινηση,γιατι πλεον θεωρουνται και αξιοπιστοι ενισχυτες( οι περισοτεροι τα καταφερνουν καλα και με χαμηλα ωμικα φορτια...) αλλα και παιζουν παρα πολυ καλα!
Αυτα! Καλη αγορα και καλες δουλειες!