Ερώτησης...

nektar

Supreme Member
4 January 2007
4,326
Μελίσσια
Αν έχουμε στο iphone φωτογραφίες και τραγούδια και το συνδέσουμε με έναν υπολογιστή που δεν έχουμε ξανασυνδέσει, αν κάνουμε synch με το itunes, θα τα χάσουμε?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων -bye-

Ωραία... Οπότε έχουμε κανένα πρόγραμμα που το κάνει?

Δεν σε έπαιρνα τηλέφωνο. Πιο γρήγορα θα ξεμπερδεύαμε...:jester:

PhoneView

http://www.ecamm.com/mac/phoneview/

Δεν το έχω όμως δοκιμάσει αλλά μου το πρότεινε ο φίλος velkus σε άλλο thread (μην καρπωθώ και τα εύσιμα....).

Edit: Μόλις δοκίμασα το demo και δουλεύει. Βέβαια το demo είναι για περιορισμένο αριθμό εγγραφών αλλά πάντως δουλεύει. Οπότε θα το πάρω γιατί έχω ένα iPhone γεμάτο με φωτογραφίες που το έχω συγχρονίσει με pc μου μου κάηκε ο δίσκος...

Last edited:
Για τις φωτογραφιες να εχετε υποψη οτι η ποιοτητα των φωτογραφιων που θα παρετε απο το iPhone δεν θα ειναι στα επιπεδα που ηταν οι φωτογραφιες σας στο PC. Το iPhone αν δεν κανω λαθος τις κανει resize οταν κανει sync για να χωραει περισσοτερες και ως εκ τουτου αν τις παρεις πισω στο pc θα ειναι μικροτερες απο τις αρχικες.

Απάντηση: Re: Ερώτησης...

Για τις φωτογραφιες να εχετε υποψη οτι η ποιοτητα των φωτογραφιων που θα παρετε απο το iPhone δεν θα ειναι στα επιπεδα που ηταν οι φωτογραφιες σας στο PC. Το iPhone αν δεν κανω λαθος τις κανει resize οταν κανει sync για να χωραει περισσοτερες και ως εκ τουτου αν τις παρεις πισω στο pc θα ειναι μικροτερες απο τις αρχικες.

Δεν κάνεις λάθος έτσι ακριβώς είναι...

Και μάλιστα όσο τις βάζεις τις βγάζεις, τις βγάζεις τις βάζεις αρχίζει οι ποιότητα και χαλάει...