error 80710028 με wmp11!!

the watcher

New member
10 January 2009
4
Παιδες προσπαθω να κανω δικτυο ενους φιλου ενα ps3 με το wmp11....ολα καλα,παιζει mp3,βλεπει εικονες,παιζει βιντεο κτλ...εκτος της μορφης mpeg2(blueray που τους κανω μετατροπη) που αμεσως μου βγαζει το error 80710028.Tι μπορει να φταιει?Την συνδεση την εχω κανει κατευθειαν στο pc και οχι σε router...

Υ.Γ Στο δικο μου ps3 δεν εχω κανενα προβλημα με το δικτυο μου,εκτος το οτι μου κολανε 1-2 εργα σενα συγκεκριμενο σημειο....αν ξερετε κατι και γιαυτο!!!

Σας ευχαριστω

Δοκίμασε εναλλακτικό media server όπως τον PS3 Media Server, o wmp11 υπερφορτώνει το δίκτυο σου και σου εμφανίζει: network error has occurred,this is a DNS problem.

Παρεα το εχω βαλει και αυτο αλλα δεν τα καταφερνω να το ρυθμισω!!Οσο για το wmp11 στο δικο μου δικτυο δεν εχω κανενα προβλημα.Ενω στου φιλου δεν λεει να παιξει.Να δοκιμασω και το Νero μπας και ...!!!!

Παρεα το εχω βαλει και αυτο αλλα δεν τα καταφερνω να το ρυθμισω!!Οσο για το wmp11 στο δικο μου δικτυο δεν εχω κανενα προβλημα.Ενω στου φιλου δεν λεει να παιξει.Να δοκιμασω και το Νero μπας και ...!!!!

Τι να ρυθμίσεις στο PMS? Δεν χρειάζεται σχεδόν καμία ρύθμιση! Παίζει όπως είναι! Αν θέλεις υπότιτλους ρυθμίζεις και το code page σε 1253 και με γειά σας!
Όταν λες πως εσύ δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το wmp11 δηλαδή βλέπεις HD matrosca με υπότιτλους? γιατί από τα λίγα που ξέρω οι μόνοι που το χρησιμοποιούν είναι οι αγγλόφωνοι και μερικοί που έχουν χρόνο να χάσουν μετατρέποντας τις μισές ταινίες για να τις δουν!
Χωρίς παρεξήγηση έχεις κάνει την χειρότερη επιλογή Media Server.
Το Twonky ας πούμε είναι 10 φορές και το Tversity 20 φορές καλύτερα από τον WMP!
Όσο για το Nero, αν έχεις όρεξη για "σπάσιμο νεύρων" στο συνιστώ ανεπιφύλακτα! Εμένα μου τα έκανε ...μακαρόνια!
PMS και πάλι PMS!!!